Zaful.com wishlist

Zaful.com wishlist

Mi-am facut un obicei ca de fiecare data cand comand ceva, din magazinul online Zaful.com, sa iau si cate un articol de imbracaminte sport. Au o intreaga categorie pentru sportivi si toate arata foarte bine. Am pus ochii pe cateva bustiere si chiar mi-am luat doua, candva, dar doar una mi-a fost buna desi comandasem aceeasi marime. Daca tot m-am apucat de facut sport am zis sa mai fac o incercare si sa mai comand una. Mi-a placut aceasta foarte mult, pe alb, dar am comandat-o deja pe negru. Mi-am promis ca o sa o comand si pe alb daca o sa arate atat de bine, ca in prezentarea de pe site.

Mesh Panel Crisscross Cutout Sports Bra

Mesh Panel Crisscross Cutout Sports Bra

La ultima comanda nu am prea nimerit marimile, doar rochia mi-a fost buna, dar nu m-am descurajat si mi-am mai comandat, pe langa bustiera, si doua tricouri. Nu va arat ce mi-am luat, inca, dar o sa va arat pe ce am mai pus ochii si care vor ramane sa le comand data viitoare.

Cute Pussy Cat Top With Shorts Loungewear

Cute Pussy Cat Top with Shorts LoungewearPrinted Cut Out Round Neck Short Sleeve T-Shirt Printed Cut Out Round Neck Short Sleeve T-Shirt

Acum au si o promotie, la toate produsele de vara, peste care ati putea arunca o privire:

 

Zaful Summer 2017 Promotion

Preturile produselor de pe site sunt destul de bune, transportul este gratuit, iar in plus mai puteti beneficia si de diferite discounturi. De exemplu puteti folosi butonul „get it free”, dati share produsului in una din retelele sociale, unde aveti cont, si puteti castiga produsul, puncte sau primiti un discount pentru el. Pentru o reducere suplimentara puteti folosi si codul ZafulChen care va va oferi o reducere intre 1- si 20% din intreaga comanda.

De abia astept sa imi primesc comanda, sa fac poze si sa va povestesc mai multe despre ele.

V-am pupat!

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *