Vestimentatia care nu se va demoda niciodata

Vestimentatia care nu se va demoda niciodata

In fiecare an de ziua nationala a tarii noastre vedem peste tot steaguri, ne bucuram ca suntem romani, ne bucuram de toate traditiile pe care le avem. Dar oare, in afara zilei acesteia, cati dointre noi ne mandrim de faptul ca suntem romani?

In viata facem alegeri zi de zi. Acum ceva timp ma gandeam, daca nu o aveam pe mogaldeata mea, oare aveam curajul sa aplic la bursa Erasmus? Prietena mea in schimb a aplicat direct pentru ca ea, in ultimii ani, si-a indreptat atentia catre partea profesionala. Mi-a povestit ca acolo, in fiecare saptamana, studentii prezentau obiceiurile si traditiile din tara de unde erau. Sentimentul e unicat. “Dar oare de ce trebuie sa ajungem prin tari straine ca sa simtitm acest lucru?”, ma intreba cu ochii in lacrimi.

I se simtea mahnirea in voce, dar in acel moment am simtit sa ii spun ca totusi lumea a inceput sa poarte ie romaneasca nu doar in zi de sarbatoare. Un lucru de calitate se cunoaste imediat si personal sunt adepta lucrului bine facut. La ANILU iile traditionale sunt lucrate manual, broderiile sunt impecabile, cusute de mesteri artizani autentici care realizeaza modele de ii romanesti foarte vechi. Alt avantaj este acela ca apeland la ei, iti poti personaliza ia dupa marimea pe care o doresti, in cazul in care consideri ca nu ti se potriveste marimea standard.

Sarbatorile de iarna bat la usa si femeile se tot intreaba ce sa poarte, dar iile si rochiile brodate manual, feminine si confortabile, niciodata nu se vor demoda si mereu vor fi o alegere inspirata cu atat mai mult pentru ca sunt confectionate din materiale naturale, din bumbac. In acest magazin online poti sa gasesti chiar si ii pictate manual de artisti plastici, ii pentru copii, costumase de botez si chiar pardesie cu broderie traditionala.

Pardesiele cu broderie traditionala vor fi intotdeauna o alegere inspirata pentru o tinuta spectaculoasa pentru ca eleganta croielii si motivele etno ale broderiei se imbina cu materialele de o calitate deosebita, realizate din stofa de lana 100 % . Ca si in cazul iilor , pardesiele se pot realize la comanda, iti poti alege broderia care te incanta dar si croiala si culoarea stofei.

Lasand la o parte falsa modestie, ia romaneasca a devenit un must-have in garderoba oricarei fashioniste si poate fi adaptata cu foarte mare usurinta in cadrul oricarei tinute purtata la birou sau seara in oras cu prietenii.

ANILU faciliteaza plata produselor in functie de cerintele cumaratorilor. Acestia pot plati prin ramburs, cu cardul sau chiar in rate, iar ei in schimb promit sa expedieze produsele oriunde pe teritoriul tarii , ba mai mult de atat, oriunde in lume.

Deschide-ti sufletul catre motivele romanesti care nu pier o data cu trecerea anilor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *