Verdictul dat aplicatiei Food Panda: Foarte utila!

Verdictul dat aplicatiei Food Panda: Foarte utila!

imagesNu stiu daca ati auzit de Food Panda, eu am vazut recama la tv, dar odata cu lansarea provocarii de catre blogalinitiative curiozitatea mea a fost si mai mare asa ca am intrat pe site sa vad despre ce este vorba. Food Panda este un serviciu online cu ajutorul caruia putem comanda mancare din zona in care ne aflam. Nu am instalat aplicatia pe smartphone-ul meu pentru ca este pe duca dar dupa ce imi cumpar altul o voi incerca. O gasiti in Google Play daca va intereseaza sau o puteti accesa de la acest link daca imi cititi postarea de pe telefon :). In Ramnicu Valcea inca nu sunt prezenti dar asta nu m-a descurajat pentru ca noi ne plimbam destul de mult prin tara. Am incercat aplicatia cu adresa mamei din Sibiu, la care ma duc destul de des, si a gasit in zona 3 restaurante de la care pot comanda. Le-am consultat meniurile, au mancare pe gustul meu si preturi mici asa ca e bine.

– Mama, nu te supara, dar uneori nu imi place ce gatesti sau nu ai cumparat ce vreau eu pentru a-mi gati singura asa ca mai bine comand ceva. 🙂

Mie mi se pare utila aplicatia pentru ca daca sunt int-un oras in care nu cunosc nici un restaurant de la care sa stiu ca se poate comanda probabil ca m-ar durea stomacul de foame pana as gasi unul si care sa imi si aduca mancarea cat mai repede. La mine mai greu cu deplasatul in perioada asta ca sunt cu bebe mic acasa asa ca inca un punct in plus aplicatiei Food Panda. Asa, intru repede pe Food Panda, consult meniurile, ma hotarasc si comand. Plata se face la livrarea comenzii. Simplu ca buna ziua!

Sper ca v-au fost utile informatiile pe care vi le-am dat insa daca aveti mai multe intrebari intrat direct pe site. V-am pupat!

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *