Un par frumos pentru un look original

Un par frumos pentru un look original

Cat de urate sunt zilele cand afara bate vantul iar noi trebuie sa iesim in oras. Cu atat mai neplacut pentru femeile care trebuie sa isi aranjeze parul lung astfel incat sa nu fie luat de vant si fluturat ca un steag. Sa le vina mereu peste ochi sau sa se mute peste umeri intr-o parte si in alta. O alta problema ar fi parul care nu sta asa cum vor ele, atunci cad vor sa il aranjeze intr-un anumit fel, pentru o ocazie, un eveniment. Un lucru dificil chiar si pentru femeile care un au parul mai lung.

Unele femei au gasit diverse solutii astfel incat parul lor sa stea asa cum vor pentru mai mult timp. Cel mai utilizat produs ramane fixativul, gel sau spray. Desigur ca vremea gelului s-a cam dus, acum fiind la putere spay-ul, mult mai bun, mai portabil, mai elegant si mai usor de aplicat. Pe Esteto.ro, printre numeroasele branduri, femeile au la dispozitie si fixativ Wella, de mai multe tipuri: pentru fixare flexibila, fixare medie sau fixare puternica.  Insa indeiferent de ce fixativ este folosit, efectele acestuia vor fi vizibile in mai putin de un minut. Ca majoritatea produselor cosmetice, si in cazul fixativelor au fost realizate diverse modificari asa ca, in ziua de astazi un fixativ nu mai este doar atat. Acestea sunt realizate pentru a nu avea efecte negasive asupra niciunui tip de par, chiar din contra, aduc ele anumite beneficii parului, protejandu-l de intemperiile de zi cu zi: praf, umezeala, raze UV.

Si in cazul parului, ca si in cazul hainelor, machiajului si accesoriilor, femeile sunt foarte inventive, asa ca se gandesc la tot felul de modaliatati de a-si aranja parul, rezultatele fiind de multe ori impresionante. Iar totul este mai usor cu ajutorul unui fixativ profesional care sa le ofere fixarea dorita si rezistenta pentru intreaga zi. Aceasta va oferi parului si volum dar si stralucire, factori importanti de fiecare data, un par voluminor fiind mult mai frumos. Poate fi aplicat si peste parul vopsit si peste cel nevopsit, rezultatele fiind aceleasi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *