Un loc special pentru noi… in lumina reflectoarelor

Un loc special pentru noi… in lumina reflectoarelor

Cred ca fiecare are un loc special in care merge cu prietenii in mod regulat, la un suc, o bere, depinde de ocazie. Pana sa intru la facultate nu pot sa zic ca am avut un astfel de loc, la mine in oras nici nu aveam ce alege dar in capitala e altceva. Cand m-am intors acasa, cineva tocmai a inceput sa investesca la noi in oras si promitea multe. Surpriza a fost insa si mai mare cand am aflat ca era chiar un vechi prieten de al meu asa ca m-am decis intr-o zi sa ii fac o vizita. Eram curioasa in primul rand care e viziunea lui si poate ii puteam da un sfat daca tot am vazut atatea.

Va dati seama cat de incantat a fost cand m-a vazut si mi-a ascultat propunerile foarte serios. Chiar am intrat cu el pe site-ul Atas.ro la proiectele de iluminat horeca si am vizualizat impreuna cele facute pentru cluburi si pub-uri. Fie el clubul cate de luxos si de frumos amenajat, daca nu este pus in evidenta cu lumina potrivita, e degeaba. Se presupune ca in club/ pub ar trebui sa fie semi intuneric asa ca nu prea se vor vedea multe pe acolo. I-au placut mult ideile prezentate acolo si chiar unele cluburi erau cam in genul in care ar vrea el sa arate. Cu putina inspiratie de la ce au facut altii si cateva alegeri proprii din colectiile de iluminat interior sunt sigura ca va iesi ceva foarte special. Daca sunteti curiosi, pot sa va dau cateva mici detalii, restul am promis ca voi tine secret pana la marea deschidere care va avea loc in curand.

atasCum va imaginati decorul cu acest tip de veioza cu aspect de cactus suprarealist?  Nu va pot spune mai multe, dar stati pe aproape ca va voi tine la curent cu toate detaliile importante.

Noi, suntem o gasca nebuna si ne place sa frecventam mereu acelasi local si pentru ca stiu ca va fi exact in stilul nostru cu siguranta acolo o sa ne simtim cel mai bine. O sa avem si noi spatiul nostru personal, “inchiriat” pe viata, in lumina reflectoarelor… exact asa cum ne place si ne-am dorit.

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *