Tu ce program pentru calcularea salariilor folosesti?

Tu ce program pentru calcularea salariilor folosesti?

Am avut si eu, acum cativa ani, o firma cu cativa angajati si ajunsesem la un acord cu contabila sa mai fac si eu din acte. Nu voiam sa platesc foarte multi bani pentru ca nici nu castigam foarte multi si nici ea nu voia sa ma taxeze foarte mult pentru ca ma cunostea. Mi-a aratat de multe ori in ce programe lucreaza si am invatat si eu, cu ajutorul ei, cate ceva. Unul dintre programele pe care le-am utilizat in acea perioada a fost un calculator salarii.

Contabila mea mi-a spus ca foloseste programul de salarizare de la Ciel pentru ca nu trebuie sa isi faca probleme in ceea ce priveste ultimele modificari legislative. Pentru ca ii permitea sa introduca un numar nelimitat de entitati pentru care sa socoteasca contributiile salariale aceasta putea sa tina contabilitatea la mai multe firme fara sa le incurce. Desi este femeie batrana am apreciat ca a invatat sa acceseze si sa foloseasca astfel de programe fara de care munca ei ar fi fost de 100 de ori mai grea. In aplicatie sunt diponibile mai multe tipuri de rapoarte foarte folositoare care au ajutat-o. Liste cu angajati, centralizatoare de concedii medicale si de odihna sau chiar statistici, dar si declaratiile 112 si 205. Cand a avut nevoie a putut lista si state de plata pentru fiecare angajat dar si fluturasi de salariu.

Partea cea mai buna la acest software salarii a fost ca am putut sa il accesez online si sa “ma joc” pe el cat am vrut. In prima faza mi-a aratat si ea cum se foloseste, dar din fericire programul a venit insotit si de cursuri care explicau, pas cu pas, cum se folosesc aceste programe salarii. Prima data am descarcat acest program salarii online gratuit, pentru versiunea demo, am incercat sectiunea “exemplu”, am exersat, iar apoi l-am achizitionat.

Bineinteles ca ce am avut eu de facut a fost foarte simplu si aceste programe salarizare pot calcula mai mult de atat. Dupa ce am citit acest articol despre cum se calculeaza salariile mi-am schimbat complet parerea despre munca pe care o depune un contabil. Cei care au realizat acest program merita toate laudele. Le-au usurat foarte mult munca.

CIEL Salarii - program salarizare si calcul salarii

Share

One Response »

  1. Pingback: Cum te ocupi de salariile angajatilor? - Blogu' lu' Stefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *