Trecatorii isi schimba starea de spirit in functie de rochiile pe care le vad pe strada?

Trecatorii isi schimba starea de spirit in functie de rochiile pe care le vad pe strada?

Un studiu recent a demonstrat ca trecatorii isi schimba starea de spirit in functie de rochiile pe care le poarta femeile pe strada, de aceea depresivii si pesismistii apar in numar mare la suta de locuitori in zonele si statele unde oamenii se imbraca aproape la fel, adica pe strada parca ai vedea o clasa de elevi imbracati in uniforme.
Nevoia de diversitate a omului se manifesta si prin plecarea in vacante sau concedii. Dupa cum oamenii au nevoie sa admire peisaje noi, ei vor sa vada si oameni imbracati frumos si diferit.
Din cei 100 de subiecti, 95 au precizat ca se simt mai mult decat confortabil sa vada femeile imbracate cu rochii de zi de la Dukessa.ro, fara sa stie provenienta acestora, ci doar comparandu-le cu alte rochii.
Cercetatorii au facut si un top al produselor de imbracaminte feminine care conduc in topul rochiilor scurte preferate de admiratori fiindca aduc o nota de optimism, securitate si buna dispozitie:
-rochia cu clos multicolora in sezonul vara-toamna. Atat paleta cromatica generoasa, cat si imprimeul floral in sine induc o nota de natural, prospetime, confort. Ochiul descopera o oaza de liniste si de frumusete in mijlocul orasului, iar zgomotul si stresul sunt anulate prin imaginea vizuala a femeii sigure pe ea care poarta acesta rochie. Pretul: 179 de lei.
-rochia Darla cu motive geometrice gri si argintii pe fond alb. Romburile, simboluri ale perfectiunii, linistesc privirea agresata de colosii industriali.
-rochia Freira: clos, maneca trei sferturi, flori de camp pe fond alb, material fin si placut la vedere.
-rochia Blus Roses, croita dupa acelasi tipar ca Freira, trandafirii albastri raspanditi pe fon alb fiind simbolurile fericirii si al puritatii sufletesti.
Am nalizat cu atentie studiul si am realizat cata responsabilitate le revine tututror oamenilor care ies pe strada in alegerea hainelor, daca le influentam celor care ne vad starea de spirit, creativitatea si gandirea!
Sunt sigura ca Dukessa.ro stie toate acestea amanunte de este atat de selectiva in vanzari: toate rochiile livrate de acest magazine sunt elegante, rezistente, placute la vedere si isi pastreaza mult timp aspectul.
Ele exceleaza si la capitolul decenta, astfel ca nicio femeie care a purtat o astfel de rochie nu s-a plans ca ar fi primit avansuri de la vreun barbat sau ca ar fi fost hartuita.
Concluziile studiului:
-magazinul Dukessa.ro este unul de increderea fiindca asigura securitatea si confortul femeilor imbracate cu rochii de zi de pe site
-produsele induc optimismul si decenta la scara sociala si ar putea fi luate ca model (nu copiate, fiindca plagiatul este un delict)
-preturile practicate nu sunt mari, raportate la beneficiile individuale si colective. Rochiile respective sunt si o asigurare pentru sotul foarte gelos ca sotia nu va fi fluierata sau urmarita pe strada, in timp ce le poarta.
-o rochie tipatoare provoaca spiritele din jurul ei, in timp ce o femeie imbracata intr-o rochie de zi cumparata de la Dukessa va dezamorsa conflictele.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *