Transport funerar in Romania

Transport funerar in Romania

In ciuda faptului ca Romania se lauda cu cea mai mare crestere economica din ultimii ani, romanii continua sa aleaga varianta imigrarii in numar foarte mare.

Cei mai multi dintre romani si-au job-uri in strainatate in sere, livezi, fabrici dar si in hoteluri si restaurante pe postul de chelneri, receptioneri, etc.

Majoritatea angajatilor din fabrici sunt romani pentru ca strainii nu sunt multumiti de un salariu de 1.000 de euro pe luna, in timp ce pentru romani sunt mult mai multi bani comparativ cu un salariu fie el si mediu, in Romania.

Decesul unui membru de familie este aducatoare de doua tipuri de pagube, una financiara din cauza costurilor ridicate ale unui procedeu de repatriere decedati iar cealalta emotionala.

Depresia este o tulburare emotionala care are ca trasatura specifica o forma de tristete aprofundata, o stare ce persista perioade foarte ungi de timp. Cea mai serioasa forma a acestei tulburari este depresia majora care poate aparea dupa primirea vestii aparitiei unui deces in familie. Acest diagnostic se poate stabili cand 5 sau mai multe simptome au loc timp de minim 2 saptamani.

Compania de pompe funebre poare oferi familiei indoliate doua variante, in momentul in care aceasta ii solicita ajutorul pentru un procedeu de repatriere decedati. In tarile precum Anglia, Spania si Italia, familia indoliata are posibilitatea de a ramane cu 350 de euro. Familia indoliata paote ramane in buzunar cu suma de 350 de euro, asta in cazul in care isi asuma obtinerea tuturor actelor pe care politia mortuara le solicita.

Constatarea decesului in orice tara Europeana trebuie efectuata de un medic desemnat in acest sens, in nu mai putin de 30 de ore. Daca decesul are loc in spital persoana decedata ramane in observatie intr-o camera pentru o perioada suplimantara de doua ore. In cazul in care decesul are loc la domiciliul victimei, este nevoie ca familia indurerata sa aunte medicul pentru eliberarea documentului care sa ateste constatarea decesului. Acest timp trebuie respectat in cazul unor decese naturale. In cazul unui deces cazuat de un accident, sau alt tip de moarte violenta, informatiile mai sus mentionate nu sunt luate in considerare.1

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *