Telecomanda universala de la YoShop.com

Telecomanda universala de la YoShop.com

Nu m-am gandit niciodata ca ar exista o telecomanda care sa fie compatibila cu mai multe dispozitive, dar uite ca exista. Am descoperit-o recent in magazinul online YoShop.com si nu imi pot lua gandul de la ea.

Haideti sa va dau mai multe detalii despre ea…

VIBOTON S501 2.4GHz Mini Wireless QWERTY Keyboard Air Mouse Touchpad Remote Control Hebrew Version

Se poate utiliza in locul:

  • tastaturii de la calculator
  • mouse-ului
  • telecomenzii de la televizor
  • manetei de joc
  • telecomanda smart

Va imaginati ca scapati dintr-un singur foc de toate 5? Si stiti cat costa? Mai putin de 10$! Cat ati da sa le inlocuiti pe toate acestea? Va spun eu cat… mult mai mult!

Sa zicem ca singurele pe care nu le-as inlocui ar fi mouse-ul si tastatura pentru ca sunt mai mari si ma ajuta mai mult asa. In schimb as folosi aceasta telecomanda pe post de tastatura si mouse cand as pune un film de pe calculator sa ruleze pe televizor. Televizorul meu nu este smart asa ca nu pot face lucrul acesta decat cu calculatorul aprins si cu ajutorul unui cablu. Se mai intampla sa vreau sa ma intorc la o scena, sa pun pe pauza sau sa dau volumul mai tare asa ca pentru toate acestea ar trebui sa ma ridic din pat si sa ma asez la calculator. In plus, daca vreau sa sting sau sa aprind televizorul aceasta ar putea tine locul si telecomenzii normale.

Cum ziceam, nu am smart tv dar stiu ca acestea sunt destul de scumpe, iar telecomanda aceea speciala, cu care navighezi pe internet direct de pe televizor, se vinde separat si este destul de scumpa. Telecomanda acesta i-ar tine locul si aceleia.

Daca aveti chef de un joc, iar manetele sunt cu fir nu e prea placut pentru ca aveti mai putina libertate de miscare. Aceasta telcomanda are o acoperire de maimult de 10 m asa ca este perfecta. Ce ziceti? V-ar incanta?

Share

2 Responses »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *