TedHair, wholesale hair store

TedHair, wholesale hair store

Am o veste buna pentru fetele care cauta si poarta extensii naturale de par. Calitatea lor este foarte importanta dar si pretul trebuie sa fie accesibil asa ca va recomand sa intrati in magazinul online TedHair.com.

En: I have a great news for the girls that are searching to wear natura hair extensions. The quality is ver important but also the price must be accesable so I recommend to visit the online store TedHair.com.

Compania a fost infiintara in anul 2009, iar in fabrica lor din China produc o multime de tipuri de mese sau peruci care pot fi achizitionate la cele mai mici preturi in cantitati mari. Cu cat cantitatea cumparata este mai mare cu atat preturile scad. Daca sunteti distribuitori, comercianți cu amănuntul, aveti un salon de infrumusetare sau coafor sau char un magazine online, TedHair este locul potrivit de unde va puteti aproviziona. Ca si distributie, in SUA au ajuns in jur de 50 % din productia de mese si peruci, apoi in africa in jur de 26% si in europa 20 % dar sunt pe drumul cel bun.

En: The company was founded in 2009, and in their factory from China they produce a lot of wigs that can be bought at low prices in wholesale hair. The biger amount buied the cheapper it is. If you are distributors, merchants, you have a beauty saloon, a hairdresser or a online store, TedHair is the right place where you can buy. As for the distribution to USA was provided 50% of all the wigs created, in Africa around 26% and in Europe 20%, so they are on the right path.

hair

Aveti chiar foarte multe tipuri de par natural din care puteti alege:

You have many types of natural hair from you can chose:

  • Hair Extensions / extensii de par
  • Wigs / peruci
  • Brazilian Hair / par brazilian
  • Peruvian Hair / par peruvian
  • Indian hair / par indian
  • Malaysian hair / par din Malaezia
  • European hair / par european
  • Mongolian hair / par mongol
  • many others / multe altele

Ce ziceti daca va prezint cateva din categoriile din magazinul online TedHair?

Cateva modele de par brazilian

Majoritatea modelelor de extensii din par natural brazilian sunt brunete, crete sau ondulate, iar ca dimensiuni le gasiti intre 10 si 30 de inch. Trebuie sa mai stiti ca este necesara o comanda de minim 5 bucati pentru a o trimite.

En: What are you saying about presenting some of the TedHair online store catgories?

Some of the wholesale Brazilian Hair

Most of the hair extensions made of natural brazilian hair are brunettes, curly or corrugated and as for the sizes you can find it from 10 to 30 inch. You must also know that you must order at least 5 pairs.

brazilian

Avand in vedere ca si perucile sunt facute tot din par natural ele arata foarte bine si nu isi va da nimeni seama ca nu este parul vostru natural. Si aici preturile difera in functie de model dar si de lungimea parului. Bineinteles ca aici nu mai sunteti conditionati sa cumparati mai multe bucati pentru ca valoarea perucilor este mai mare.

En: Taking in consideration that wigs are made of natural hair also, no one will notice the difference.So by aving wholesale wigs you can share it with your friends.Here the prices are deifferent dependeing on the model and hair lenght.Of course here you are no longer resticted to buy many pieces because the value is bigger.

Extensii de par natural pe baza de clipsuri.

Aceste tipuri de extensii sunt mult mai late si se prind in par cu ajutorul unor mici clipsuri. Sunt mai usor de utilizat asa ca nu trebuie sa apelezi la cineva care lucreaza intr-un salon, le poti pune foarte usor si singura. Si acestea au lungimi diferite, iar comanda minima este tot de 5 bucati dar spre deosebire de celelalte, pe acestea le gasiti in mai multe culori.

En: Wholesale Clip in Hair

This type of extenions are much wider and can be caught in hair with clips. It is very easy to handle so you can arrange it yourself. There are many sizes as well and the minimum order is 5 pieces, and you can find it on many colors.

braz

Extensiile din par natural cu inchidere din dantela.

Acestea sunt de mai multe dimensiuni, culori dar si pentru diverse parti ale capului. Cu ele puteti acoperi o suprafata mai mare.

Sper ca v-au fost utile informatiile despre magazinul online TedHair si ca veti arunca o privire.

En: Wholesale Lace Closure made of natural hair

This have many sizes, colors but also for any part of the head. With it you can cover a large surface.

I hope you will find usefull the online store TedHair information I gave you and you just have to take a look.

Share

2 Responses »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *