Spatii comerciale de inchiriat in Cluj

Spatii comerciale de inchiriat in Cluj

Ardelenii sunt oameni foarte faini si imi place sa lucrez cu ei si pentru ei. Pe langa asta, adrealul este o zona destul de bogata si in care cam toate tipurile de activitati merg bine. Asa ca, daca in viitor as vrea sa imi deschid ceva, as alege sa inchiriez un spatiu comercial in Cluj Napoca. Am vizitat orasul si mi-a placut foarte mult, stiu ca are potential asa ca m-as vedea chiar si locuind acolo.

Nu am cautat mult dupa inchirieri de spatii in Cluj ca am si dat de site-ul agentiei imobiliare Eden Imobiliare, cu o oferta foarte variata si cu preturi incepand de la 5 euro/mp². Bineinteles ca pretul difera foarte mult de zona dar si de tipul spatiului inchiriat. Pentru un birou se gasesc inchirieri de spatii in Cluj cam peste tot si merge cam oriunde pentru ca iesi mai ieftin. Pentru alte tipuri de inchirieri spatii in Cluj, privind din exterior, cred ca intr-o zona centrala ar merge cel mai bine. Asa as alege eu, pentru ca nu cunosc foarte bine orasul dar stiu ca in centru este mereu aglomerat si nu are cum sa nu mearga foarte bine. Cu toate ca sunt si diverse zone in care lipseste ceva, iar daca cunosti si esti pe faza, poti face treaba buna chiar si acolo.

Cel mai bine ar fi sa intrati, cum am faut si eu, pe site-ul celor de la Eden Imobiliare si sa cautati in zona care va intereseaza spatiul potrivit. Aveti si posibilitatea sa alegeti dupa cartiere, numarul camerelor, compartimentare, suprafata utila, anul constructiei dar si pret. Astfel veti elimina din start ce nu va intereseaza si veti putea studia ofertele ramase cu mai multa atentie. Daca aveti nevoie de ajutor suplimentar sau consiliere puteti suna sau merge direct la agentie:

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027.

logo-eden

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *