Scoala Altfel pe Valea Prahovei cu RomaniaTonight.ro

Scoala Altfel pe Valea Prahovei cu RomaniaTonight.ro

Activitatile din saptamana “Scoala Altfel” reprezinta o bataie de cap pentru cadrele didactice si pentru parinti pentru ca elevii nu au cursuri, iar activitatile extrascolare inseamna multi bani pentru excursii si spectacole, iar pentru educatori presupun originalitate. In fiecare an trebuie sa se gandeasca la alte activitati ca sa combata monotonia.

Iata o propunere demna de luat in calcul!

Pasul 1: se face cont pe RomaniaTonight.ro si abonament la noutatile platformei, fiindca prin intermediul ei se poate rezerva cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier si de pe tableta sau smartphone.

Pasul 2: se stabilesc trasee, obiective turistice si activitati. Valea Prahovei ofera peisaje feerice in orice anotimp si are muzee mai mult decat interesante, unele cu o istorie atipica. Asa, dupa parcurgerea tuturor ofertelor de la cazare Valea Prahovei.

si alegerea unei pensiuni (aveti avantajul ca o puteti inchiria in intregime, la fel si cabana, iar elevii se vor simti in largul lor) va fixati ca obiective vizitarea:

Muzeului Memorial Nicola Grigorescu, din Campina si a Castelului Iulia Hasdeu din acelasi oras. La Busteni, popositi la Manastirea Caraiman si la Cascada Urlatoare, dar nu uitati nici Castelul Cantacuzino, cu pestera lui de la intrare! La Comarnic, treceti pe la Fabrica de Ciment, la Azuga vizitati Fabrica de Bere! La Predeal organizati si actiuni de voluntariat: cateva ore de facut curatenie in Cimitirul Eroilor din Primul Razboi Mondial, un spectacol sustinut acolo gratuit in fata vizitatorilor si in cinstea eroilor care si-au dat viata pentru libertatea tarii.

Pe traseu, organizati concursuri de desene si creatii literare, scrieti un jurnal colectiv al excursiei educative, faceti focul si oferiti primele lectii de supravietuire asistata micutilor!

Pasul 3: Fiindca ati ales cazare Sinaia profitati de edificiile din oras! Acordati timp suffcient vizitei Castelului Peles, fiindca merita!

De la edificarea sa a reprezentat o mandrie pentru Romania fiind primul castel electrificat si dotat cu lift interior, un adevarat colos, care numara 160 de dormitoare si 30 de bai. Faceti si trasee usoare, dar supravegheati cu atentie elevii, abia ii responsabilitati fata de munte si nu plecati la drum, daca nu este vreme frumoasa, nici fara echipamentul adecvat!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *