Sapunul lichid de la Dove

Sapunul lichid de la Dove

Am primit pentru testare, de la BuzzStore, un set de sapunuri lichide de la Dove. A trecut deja o luna de cand ne bucuram, in fiecare zi, ele.

Am primit un pachet cu 3 sticlute, cu pompa, de sapun-crema lichid Dove (250 ml), o rezerva de sapun-crema lichid (500 ml), un prosopel si materiale informative. Am postat deja unboxingul pe instagram asa ca va invit sa il vedeti acolo. Doua dintre sticlele de sapun-crema lichid au fost pentru prieteni asa la le-am oferit deja.

Nu stiu daca stiati, dar formula speciala de sapun-crema lichid Dove este imbogatita cu ¼ crema hidratanta asa ca, dupa spalare, pielea va ramane intotdeauna mai fina si mai catifelata. Cred ca lucrul acesta mi-a placut intotdeauna la produsele de la Dove si le prefer in locul altora.

In primul rand m-a cucerit mirosul. Sasha ma pune mereu sa ii miros manutele dupa ce se spala cu el. Ii place sa se joace cu el, sa faca spuma si sa se clateasca singura. Apoi se sterge frumos cu prosopelul care este, mic, tocmai pe masura ei. Nu am putut sa nu remarc cat de catifelate raman mainile dupa ce ne spalam cu el. Ne bucuram si noi, pentru putin timp, de maini fine ca de bebelus si asta numai datorita sapunului-crema lichid Dove. Trebuie sa recunosc ca de cateva ori l-am folosit chiar si pe post de gel de dus.

Acest sapun lichid este ca o crema, delicata, moale si ti-e mai mare dragul sa il simti pe corp. Desi am incercat doar 2 variante, Dove Purely Pampering (cu unt de shea si vanilie) si Dove Original (cu lapte) sunt curioasa cum sunt si celelalte 2, nou aparute: Dove fresh touch (cu castraveti si ceai verde) si Dove Fine Silk.

Sunt curioasa… voi folositi produse de la Dove? Cum vi se par?

V-am pupat!

Share

3 Responses »

  1. Toata familia le foloseste. Sunt foarte bune, in special datorita cremei hidratante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *