Rosegal.com wishlist

Rosegal.com wishlist

Cand vorbesc despre un anumit magazin online imi vin imediat in minte, pentru fiecare, ce poti gasi mai frumos in ele. Cand ma gandesc la magazinul online Rosegal.com gandul imi zboara la rochiile pe care le gasesc acolo. Mereu mi-am luat rochii superbe si de fiecare data cand vreau sa imi comand ceva de la ei, prima data, ma uit la rochii.

Cele mai dragute rochii sunt cele Jaquard, dar pacat ca sunt cam scurte… Pentru fetele micute de statura, nu ca as fi eu foarte inalta, cred ca ar fi perfecte. Am avut 3 sau 4, nici nu mai stiu, dar le-am facut cadou. Mi-a mai ramas doar una pe care o pastrez pentru cand va creste Sasha mai mare pentru ca am si pentru ea una, la fel. Sa va dau un exemplu…

Floral Print High Waist Sleeveless Mini Dress

Chic Floral Print High Waist Sleeveless Mini Dress BLUE S

Acum mi se par foarte frumoase rochiile Qipao. Am un tricou in acest gen, cumparat acum mai bine de 10 ani, dar am avut mare grija de el si il port de fiecare data cu mare drag. Imi doresc si o astfel de rochie si am zis sa vi le arat si voua pe cele care mi-au placut cel mai mult.

Wedding Dress Mini Embroidered Cheongsam

Buy Wedding Dress Mini Embroidered Cheongsam RED XL

Sheath Floral Cheongsam Dress

New Sheath Floral Cheongsam Dress COLORMIX XL

Am o rochie Bandage, superba, si parca as mai vrea una… Imi place aceasta, chiar daca este cam roz si cam pe corp 😉 Este si o varianta mai larga in partea de jos, dar nu imi place ca nu are bretele.

Ombre Color Night Out Bandage Dress

Sunt foarte multe haine la promotie, luna aceasta, asa ca daca vreti sa le vedeti, intrati aici: Rosegal summer 2017 Promotion

Transportul este gratuit, iar daca doriti sa faceti o comanda sa nu uitati sa folositi si codul RosegalChen pentru veti beneficia de o reducere suplimentara de 10-20% la intreaga comanda.

V-am pupat!

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *