Piese de uzura pentru concasoare

Piese de uzura pentru concasoare

Munca in domeniul constructiilor este destul de grea atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Ca si inginer esti raspunzator de tot ce se intampla pe santier asa ca totul trebuie sa decurga bine. De la un timp sotul meu este tot mai stresat din cauza serviciului pentru ca au inceput sa se defecteze cateva utilaje care, din pacate, ii ingreuneaza munca. La inceput il auzeam vorbind doar la telefon despre asta dar acum a inceput sa imi povesteasca si mie ce se intampla pe santier. Are nevoie urgent de cateva piese de concasoare, pentru ca fara ele nu isi poate continua treaba si risca sa depaseasca termenul limita. Chiar daca nu ma prea pricep la ce face el, mi-am propus sa ma interesez despre ce este vorba, ce sunt aceste piese pentru concasoare si unde ar putea gasi unele cat mai bune si ieftine.banner-list

Concasorul este o masinarie care este folosita pentru a sfarama materialele dure ca minereurile, carbunele, piatra etc. De obicei concasorul este folosit in industria extractiva sau de prelucrare. Nu e de mirare ca piesele se uzeaza foarte usor. Cautand toate aceste informatii am gasit pe site-ul Corporation Construct foarte multe piese de uzura pentru concasoare, de tot felul:

  • Falci concasor cu dinti marunti, cu dinti standard sau cu dinti de cariera
  • Ciocane concasor din otel manganos, din fonta martensitica, din crom si ciocane martensitice cu insertie ceramica
  • Con si manta concasor
  • Placi de presiune pentru concasoare

Am gasit chiar si un concasor cu falci second hand, in caz ca va trebui sa il inlocuiasca cu totul si bineinteles fara sa cheltuiasca foarte mult. Pe langa toate aceste piese concasoare mai poate gasi si dinti de cupa, lame (cutite) cupa, lame de cauciuc, blindaje pentru statiile de betoane dar si site pentru stati de sortare.

Nestiind exact ce fel de utilaje concasoare foloseste si de ce piese concasoare are nevoie m-am grabit sa ii arat sotului si sa isi aleaga el. Sper ca i-am fost de ajutor!

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *