O lume perfecta cu ceasuri bune

O lume perfecta cu ceasuri bune

Daca fiecare dintre noi am avea un ceas bun la mana, iar acesta ar fi potrivit corect, lumea ar fi perfecta. Iubita nu te-am mai lasa atat sa astepti la intalnire, autobuzul ar pleca la timp, ghiseul de la banca s-ar deschide si el inainte sa se enerveze clientii, iar glasuri ridicate pentru a exprima nemultumirea, nu ar exista.

Eu cred ca exista ceasuri ca sa le aratam semenilor cat de mult le respectam timpul. De multe ori suntem revoltati de intarzierile oamenilor de care depindem, dar acumulam frustrarile, pentru ca daca am scoate un cuvant, nu ne-ar mai servi.

Iti ies peri albi cand stii ca medicul de familie trebuie sa vina la cabinet la 9,30 si apare la 10, 15, mai ales daca sunt 8 oameni inaintea ta, iar tu incepi serviciul la ora 11.

I-ai face cadou o duzina de ceasuri dama directoarei de scoala care intarzie o ora de la serbarea de sfarsit de an scolar, stiind ca este asteptata, iar din cauza lipsei sale de punctualitate, copii si parinti fac insolatie si clocotesc de nervi!

O lume perfecta este societatea in care toata lumea, indiferent de functie si de statut se straduieste sa nu intarzie si face cinste ceasului de mana Guess Romania pe care-l poarta fiind un star al punctualitatii.

Punctualitatea este sora buna cu cinstea. Sa fii la timp la locul de munca si sa respecti programul de lucru inseamna sa fii onest, sa meriti increderea celor care te-au angajat.

Chiar si relatiile de familie sunt perfecte cand membrii acesteia poarta cele mai bune ceasuri de mana, isi respecta cuvantul dat si tin la punctualitate.

Sa fii la timp si sa pleci la timp este o dovada de buna crestere, iar ceasul de mana te constientizeaza de acest lucru important.

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *