scaune gradina terasa
Gradina

Mobilier de gradina si terasa – confort maxim acasa

Alegerea mobilierului de gradină, incluzând aici și scaune sau șezlonguri, nu este deloc ușoară. Vara grădina dvs. devine o cameră suplimentară în care vă puteți relaxa, lua masa sau vă puteți distra cu prietenii și familia. Din acest motiv va trebui să te descurci puțin mai bine cu alegerea mobilierului tău de grădină. Așa cum casa ta are un caracter propriu, la fel și grădina ta. Fie că este vorba de un balcon de oraș, de o terasă cu ziduri sau de o grădină mare de țară, este important să alegeți piese care se potrivesc spațiului disponibil; chiar și cea mai mică oază în aer liber merită mobilier elegant. Alăturați-vă nouă într-un tur al grădinii și găsiți inspirație pentru propriul spațiu în aer liber, aruncând o privire asupra unei game de case britanice și a mobilierului de grădină care a fost selectat pentru a le îmbunătăți stilul în aer liber.

Ce mobilier și scaune de grădină sunt potrivite pentru un balcon?

A trăi în centrul orașului, deși plin de beneficii, înseamnă adesea să faci compromisuri cu spațiul tău exterior. Dacă aveți norocul să locuiți într-un apartament cu balcon sau terasă, este important să profitați la maximum de el. Mobilierul de grădină stivuibil sau pliabil este o soluție inteligentă pentru deficiențele dvs. de spațiu: un set de masă și scaune din metal pentru două persoane se va potrivi chiar și pe cel mai mic dintre balcoane, în timp ce un set de luat masa în aer liber – unde scaunele pot fi cuibărate sub masă – este o alegere bună. investitie pentru o terasa mai mare pe acoperis.

Dacă nu există loc pentru o masă și scaune de grădină, un fotoliu confortabil (sau două) asociat cu o măsuță laterală este o necesitate. Cu balcoane mai mici sau terase pe acoperiș, accesoriile sunt cele care îl duc la următorul nivel.

Cum să amenajezi o mică grădină cu terasă?

Casele terasate sunt pline de caracter, dar, din păcate, nu același lucru se poate spune despre grădinile lor, care prezintă adesea o bandă laterală îngustă, întunecată, care trece pe lângă casă și o curte modestă – adesea pavată, fără frunze și neglijată de clădirile învecinate. Totuși, totul adaugă mult potențial: casele au grădini care au nevoie doar de mobilierul și accesoriile potrivite pentru a le transforma. Tot ce ai nevoie este puțină imaginație.

Aleea laterală, de exemplu, nu trebuie anulată; poate fi la umbră pentru cea mai mare parte a zilei, dar adăugați o masă și câteva bănci și ați creat un spațiu răcoros și umbrit pentru a vă bucura de o masă în aer liber, la umbră. În grădina în sine, mobilierul modular de exterior este excelent pentru a se asigura că fiecare centimetru de spațiu este utilizat eficient. O canapea în formă de L în colțul grădinii oferă o mulțime de locuri confortabile pentru relaxare la soare. Adăugați la asta o combinație de mese laterale, măsuțe de cafea și otomane pentru suprafețe și depozitare suplimentare și aveți configurația perfectă pentru a găzdui o mică adunare.

Pentru a menține un sentiment de intimitate și pentru a încorpora verdeața atât de necesară, de ce să nu adăugați o pergolă sau o arcadă în curtea dvs.? Împodobită cu plante cățărătoare, va fi un punct focal luxuriant care va ajuta să facă spațiul mai primitor. Puteți chiar să utilizați frunziș artificial dacă nu sunteți un fan al grădinăritului: arată realist și nu necesită udare. La o scară mai mică, jardinierele de exterior sunt ideale pentru a adăposti un copac sau un tufiș mic – puteți chiar să plantați o mică grădină de ierburi în ele și să aduceți o notă de stil de viață de la grădină la masă meselor dvs.

Cum să amenajezi o grădină suburbană semi-decomandată

Ieșiți din oraș în suburbii și veți găsi stradă după stradă de case semi-decomandate, unde gazonul îngrijit și potecile drepte se îmbină cu designul modern de mobilier unghiular. Deși acestea au grădini din spate care vă pot oferi puțin mai mult spațiu în aer liber decât o terasă urbană (și posibil și o grădină din față), alegerile de mobilier trebuie totuși luate în considerare cu atenție și trebuie luate decizii dificile. Mai exact, îți folosești spațiul pentru a crea o zonă de living sau de luat masa în aer liber?

O canapea de colț combinată cu o măsuță de cafea (împreună cu băuturi congelate și prăjituri, desigur) creează un lounge în aer liber primitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.