Malta, destinatia perfecta

Malta, destinatia perfecta

O vacanta in Malta ar putea sa fie o optiune perfecta pentru voi. Veti constata ca o astfel de vacanta va fi una pe care o veti aprecia foarte mult. Optand pentru o vacanta in Malta, veti avea de castigat pentru ca aceasta tara va va oferi o multime de posibilitati de a va simti foarte bine si a va putea bucura de incarcarea bateriilor.

Malta este un arhipelag format din trei insule, aflat in Marea Mediterana. Transportul in aceasta tara poate fi unul destul de inselator, cu toate acestea, veti vedea ca veti putea sa va descurcati fara probleme. In general un pret la autobuz va va costa cam 1.5 euro. Mdina este capitala Maltei din antichitate. Arhitectura acesteio cetati este unica, ea avand influnete arabesti. Aici ar fi existat asezari feniciene vechi de mai bine de 4000 de ani. Daca sunteti un pasionat al istoriei, nu ar trebui sa omiteti aceasta insula. Most este al 3-lea cel mai mare dom din lume, care a fost aproape de distrugere in Cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Satul lui Popeye este inspirat din desenele animate si ar putea fi alegerea perfecta pentru familii. Aici veti avea parte de niste casute colorate si construite din lemn. De asemenea, veti mai gasi si atelierul lui Mos Craciun aici. Un copil se va simti foarte bine, iar daca planuiti o vacanta alaturi de familia voastra, veti constata ca o vacanta in aceasta tara ar putea fi alegerea potrivita pentru voi. Dingli Cliffs reprezinta punctul cel mai inalt de pe insula Migra l`Ferha. Aici veti gasi cea mai lunga si rapida tiroliana din Malta. Tiroliana traverseaza stancile si veti veeda ca veti putea ajunge de pe o stanca pe alta fara probleme. Dupa ce va veti lua portia de adrenalina veti putea sta pe o bancuta sa priviti privelistea.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *