In magazinul online YoShop gasiti si perdele!

In magazinul online YoShop gasiti si perdele!

Odata la cativa ani, obisnuiesc sa fac cate o schimbare mai majora in fiecare camera. Anul acesta as vrea sa zugravesc, sa schimb culoarea peretilor si sa imi pun draperii si perdele.

Am jaluzele verticale la geamuri de mai mult de 5 ani si m-am cam saturat de ele. Sti ca ar fi mers peste ele si o perdea, asa au parintii mei, dar eu nu am gasit una care sa imi placa si sa se si potriveasca. In magazinul online YoShop am gasit niste perdele frumoase, dar daca caut mai bine sunt sigura ca gasesc si draperii care sa se potriveasca cu ele.

Perdelele acestea le-as vrea de decor, iar niste draperii, mai inchise la culoare, ar fi bune sa pot face intuneric in camera cand vreau.

1Pcs Jacquard Home Decor Voile Shading Curtain

Mie imi plac foarte mult acestea pe gri dar partea buna este ca le gasiti si pe auriu sau rosu. Daca va plac si doriti sa le comandati, va trebui sa puneti in cos 2 bucati. Desi scrie ca la pretul acesta este vorba doar de o bucata, pe mine m-a indus in eroare poza. Dupa ce le primesc o sa va arat cum arata si in realitate.

Cateva sfaturi utile:

  • Daca doriti sa le comandati, sa descarcati apilcatia Yoshop pentru ca sunt mai ieftine
  • Sa strangeti niste puncte si sa le folositi la comanda. Puteti sa le luati cu 30% mai ieftine.
  • Paceti 2 comenzi separate pentru ca astfel nu ajung la valoarea de 10$, nu mai trec prin vama si vi le aduce postasul direct acasa daca nu sunt prea grele. In cel mai rau caz, ajung la posta locala.

Am multe produse de la YoShop si va recomand sa cumparati din acest magazin. Intr-o zi imi voi face timp si o sa vi le arat pe toate intr-o postare.

V-am pupat!

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *