Leduri auto pentru o aventura offroad

Leduri auto pentru o aventura offroad

Tocmai imi povestea o prietena, pasionata de masinile offroad, cat de bine s-a simtit in ultima vacanta si m-a invitat si pe mine in urmatoarea lor aventura. Imi plac plimbarile linistite cu masina si nu am incercat niciodata sa merg cu grupuri organizate pe trasee offroad cu o masina 4×4. Recunosc ca sunt cam fricoasa cand vine vorba de mersul prin padure noaptea, chiar daca voi fi intr-o masina dar totodata poate fi si o experienta interesanta.

M-am lasat convinsa doar dupa ce mi-au promis ca vor instala pe masina cu care mergem leduri auto pentru a avea vizibilitate mai mare si in acelasi timp pentru a fi si noi mai vizibili. Pentru ca am vrut sa ii ajut dar si sa fiu sigura ca se vor tine de cuvant m-am decis sa caut chiar eu o bara proiectoare cu leduri auto. De ce cu led auto? Pentru ca ledurile au o durata mai mare de viata si un consum mai mic de energie.

Am gasit cateva foarte puternice dar potrivite pentru masina cu care vom merge in magazinul online ledia.ro Proietoarele cu led auto pot fi si de mici dimensiuni, 16 cm, si cu putere mica, 18W, dar si foarte mari si puternice, 138 cm si 300W. Cred ca vom alege o bara proiectoare cu leduri auto care sa se incadreze undeva la mijlocul celor doua. Ma gandeam la proiectorul LED Auto Offroad 4×4 180W cu o lungime de 180 cm si cu 60 de leduri pe 2 randuri. Proiectorul este confectionat dintr-un aliaj de aluminiu rezistent la socuri care poate fi utilizat in ploaie si in medii grele de lucru cu o durata de viata de peste 30.000 de ore de functionare. Datorita combinatiei de tipul spot cu tipul flood acestea se pot utiliza atat pentru distanta cat si pentru aproape.

Eu zic ca acum suntem pregatiti si gata de distractie. Am multe asteptari de la acest offroad.

led-bar-180w-80-cm-bara-led-30w-leduri-offroad-suv-masini-de-teren-4x4-ford-nissan-toyota-mitshubishi-4x4-675x675

Share

3 Responses »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *