La tara, bicicletele de tip Cargo inlocuiesc tractoarele si carutele

La tara, bicicletele de tip Cargo inlocuiesc tractoarele si carutele

In curand vine campania, iar oamenii vor alerga neobositi prin gradini, pe dealuri si prin livezi.

Dintr-o holda sunt de adunat dovlecii, din alta fasolea, urmeaza prunele brumarii pentru gem si piersicile zemoase de toamna, apoi nucile. Pana cand sa le care omul in spate, mai ales daca nu mai este asa de tanar si i-au scazut puterile? Si de ce sa merga pe jos cativa kilometri pana la vie cand are atat de alergat in toamna acesta? Sigur ar trebui sa plateasca un tractor sau o masina, dar el isi aduna fructele si legumele pe rand, dupa cum are timp si dupa cum se coc…

Iata cat de utila este la tara o bicicleta de tip Cargo, prevazuta cu un cos imens pentru depozitare in fata si cu trei roti pentru mai multa stabilitate.

Cu ea se poate patrunde la capatul locului nisipos si in livada inclinata la nu stiu cate grade, locuri la care masinile sau tractoarele nu au acces.  Pentru ca nu necesita permis de conducere, o pot manevra si copiii in locurile in care nu este circulatie intensa.

Ideal ar fi sa se faca masive campanii de informare a oamenilor implicati in muncile agrare, fiindca multi dintre ei nici nu stiu de existenta acestor biciclete geniale. Cu ajutorul lor, ei si-ar cara lejer recoltele, in plus, cu banii pe care i-ar da la masinile si tractoarele care le aduc roadele acasa si-ar cumpara un mijloc de transport pe care-l au mereu la dispozitie.

Ar fi de asemenea util sa stie ca pot obtine reduceri si facilitati, cum ar fi:

-achitarea produsului in 12 rate egale

-30% daca trimit o bicicleta veche la adresele indicate in programul Rabla pentru biciclete

-voucherul Dragitovarasi.

Toamna se grabeste sa va imbogateasca, grabiti-va sa comandati Cargo Negru Stelar, ajutorul de nadejde in aducerea recoltei acasa!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *