Jocul vietii

Jocul vietii

logo_mediadot_patrat2Timpul pentru mine a trecut invers, parca sunt un fel de Benjamin Button, am intinerit, m-am maturizat, am devenit mai puternica, tot mai buna. Numele meu este Kitana si impreuna cu prietenele mele Jade, Mileena si Sonya ne pregatim pentru urmatoarea competitie “Mortal Kombat”. Am gasit un magazin online, Mediadot, foarte misto de unde ne-am luat toate accesoriile necesare competitiei. Pentru cine nu stie inca, am debutat acum multi ani in arenele “Terminator”, “Victronic” si “Nintendo”, iar acum participam regulat in competitile “Mortal Kombat” din arenele “Xbox” si “Ps3”.

Stim ca viitorul suna mai bine de atat si asteptam ca in curand sa participam la competitia “Mortal Kombat” in marea arena a “PC-ului”. Cum tot mai multa lume este interesata de acesta competitie, bineinteles ca a atras atentia celor mai buni. Cei de la NVIDIA, viitorii organizatori ai competitiei, se pregatesc intens pentru deschiderea arenei “Pc” si mi-au povestit cate ceva despre noile dotari. Pentru inceput au investit in Placa video EVGA GeForce GTX 770 de 2GB, cu GDDR5 256 biti PCI Express 3.0 x16, DVI-I, DVI-D, HDMI, Display-Port 240 Hz Max Refresh Rate, slot PCI Express de 16x 3.0, Procesor grafic de GK104, Frecventa procesor de 1085 MHz, Frecventa procesor Boost de 1137 MHz, Tehnologie de fabricatie de 28 nm, Procesoare stream de 1536, Tip memorie de DDR5, Capacitate memorie de 2048 MB, Frecventa memorie de 7010 MHz, Bus memorie de 256 biti si Latime de banda 224 GB/s. Am auzit ca si ATI ar fi interesati de aceasta competitie si ca pregatesc si ei ceva dar ii prefer pe cei de la NVIDIA, par mai deschisi, mi-au prezentat deja detaliile noii arene si o sa ma tina la curent cu tot ce se intampla pe forumul de gaming. Nu zic ca nu voi participa la competitia “Mortal Kombat” daca voi fi invitata si de cei de la ATI, insa nu stiu nimic concret despre ce ne pregatesc ei.

Se pare ca viitorul chiar suna bine pentru noi si in curand vom avea parte de competitii care vor lua amploare tot mai mult. Sper sa ma sustineti in continuare, cum ati facut-o si pana acum, pentru ca datorita voua sunt “nemuritoare”.

– Kitana-

Acest articol participa la concursul SuperBlog 2013, proba nr. 10

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *