Am inceput sa comand mancare online

Am inceput sa comand mancare online

Am inceput sa comandam mancare acasa, nu neaparat din comoditatea de a gati sau de a iesi pe undeva. Pur si simplu este mai usor, pentru noi, sa luam masa acasa din cauza copiilor. De multe ori ne strangem mai multi prieteni, comandam mancare pentru noi si pentru copii. Pentru ca majoritatea restaurantelor nu au locuri de joaca pentru copii, acasa este mult mai usor cu ei pentru ca au camera lor si ne lasa si pe noi, sa povestim, linistiti.

Avem niste prieteni in Bucuresti care comandau mereu mancare la domiciliu si de la ei am preluat, si noi, ideea. Auzisem deja de site-aul FoodPanda de cand a aparut si am ramas surprinsa sa aflu ca prietenii nostri, de la Bucuresti, comanda mancare prin intermediul aplicatiei lor. Aceasta aplicatie, care se poate descarca si pe mobil, este foarte usor de utilizat si foarte bine gandita. Cand introduci adresa si dai o cautare dupa restaurante le afiseaza doar pe acelea care fac livrare mancare la domiciliu in zona in care locuiesti. Nu ai cum sa gresesti cu ea. Sa te apuci sa cauti un fel de mancare, care te intereseaza, sa dai comanda si sa constati ca, defapt, nu o pot livra pentru ca locuiesti prea departe. Oricum in cateva minute te suna cineva de la restaurant si iti confirma comanda, asa ca vei stii sigur cum sta treaba, iar apoi iti dau un timp estimativ pentru livrare mancare. Noi, de catea ori, fiind in trecere prin Bucuesti si cam in mare graba, am comandat “mancare la domiciliu” prin intermediul aplicatiei pentru a o lua la pachet.

Sunt mai multe lucruri care imi plac la acest site/ aplicatie. Daca cauti restaurante bune in Bucuresti ai de unde alege. Iti afiseaza si un top restaurante Bucuresti care este foarte util mai ales pentru necunoscatori. Nu mai zic ca au si o multime de promotii care cu siguranta sunt oferite exclusiv pentru FoodPanda.

Desi majoritatea restaurantelor, gasite in aplicatie, aduc mancare la domiciliu in Bucuresti, totusi gasiti si un restaurant Otopeni sau alte orase cum ar fi Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Pitesti, etc. In general, in orasele mai mari gasiti cele mai multe oferte.

Share

One Response »

  1. Pingback: Ce-i mai convenabil? Să mergi să mănânci la restaurant sau să comanzi mâncare acasă? - Blogotainment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *