Încearcă 888sport, una dintre casele de pariuri online de top!

Încearcă 888sport, una dintre casele de pariuri online de top!

pariurix-o-lume-perfecta-1Dacă ești parior adevărat n-ai cum să nu joci la 888sport, o casă de pariuri de top care are în spate o istorie în online pe cât de veche, pe atât de interesantă. Dacă ești familiarizat deja cu interfața agenției Unibet, nu vei simți aproape nici o diferență atunci când vei face trecerea.

Operator online global cu ștate vechi

888sport este una dintre casele de pariuri online de top la nivel internațional, fiind deținută de 888Holdings, companie care deține și 888poker, dar și 888casino.

Sala de poker a celor de la 888 este a doua cea mai populară din lume și este cotată ca fiind principala urmăritoare a celor de la Pokerstars. Cazinoul online a fost fondat în 1997, având sediul în Antigua și Barbuda, însă începând cu anul 2003 acesta s-a mutat în Gibraltar, acolo unde este situat și în zilele noastre.

Longevitatea și istoria grupului 888 spune multe despre inteligența sclipitoare a fondatorilor, care au fost considerați ca fiind adevărați vizionari.

De ce să te înregistrezi la 888sport?pariurix-o-lume-perfecta-2

  • Vei găsi aceeași interfață și aceleași cote ca la Unibet – cea mai premiată agenție de paruri online din ultimul deceniu;
  • Poți paria pe opțiuni inedite la meciurile de interes internațional, cum ar fi handicapul cartonașelor, numărul minutele de prelungire arătate, care echipă va avea mai multe șuturi pe poartă, ofsaiduri și așa mai departe;
  • Ai acces la a doua cea mai bună casă de poker din lume și la un cazinou online care dăinuiește de aproximativ de 20 de ani;
  • Poți beneficia de un bonus de bun-venit aparte, care îți poate mări banca în mod substanțial (vizitează pagina dedicată operatorului 888sport de pe site-ul comunității pariorilor din România pentru a afla exact cum funcționează acest bonus și ce trebuie să faci pentru a profita la maxim de această ofertă);
  • Vei avea numai de câștigat dacă ești informat cu privire la ofertele speciale adiționale, cum ar fi Minutul special 88’ sau Mina de aur a golurilor.

Ce trebuie să știi înainte să pariezi la 888sport?

În aceeași recenzie efectuată de experții care fac parte din echipa celei mai mari și mai active comunități de pariori din România am găsit și câteva aspecte mai puțin plăcute vizavi de acest operator.

Bonusul de la prima depunere este plătit sub formă de pariuri gratuite. Există și o limită de 20 de Euro pentru împărțirea freebet-urilor câștigate. Dacă te-ai întrebat de ce  vorbesc în Euro, află că deocamdată la această agenție nu se poate paria în Lei.

O altă observație interesantă face vorbire despre site și aplicații. Datorită faptului că 888sport folosește aceeași platformă ca și Unibet, este posibil să întâmpini întârzieri atunci când pariezi de pe un telefon Android vechi, care nu este deloc performant. În final, dacă obișnuiești să pariezi live meciurile din Liga 1 și Liga 2, sau pe celelalte sporturi românești, poate că vei fi surprins în momentul în care nu vei găsi prea multe evenimente de la noi din țară în oferta live.

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *