Imprimanta de carduri pentru hotel si nu numai

Imprimanta de carduri pentru hotel si nu numai

Aproductzi, as vrea sa va recomand o imprimanta de carduri, Magic Enduro + duo, cu care am lucrat la hotel si mi-a fost foarte utila. Hotelul la care am lucrat era in stil mai vechi, de exemplu usile se deschideau cu cheie dar cel nou, la care m-am mutat, avea sistem de deschidere cu cartela dar si accesul personalului in unitate se facea tot pe baza de cartela (legitimatie). Am facut un training pentru noile echipamente, inainte de a se deschide si pot sa zic ca am ajutat si la achizitionarea de diverse produse printre care si a acestei imprimante de carduri care a fost comandata de pe printcard.ro. Sunt de parere ca fiecare unitate hoteliera ar rebui sa aiba o astfel de imprimanta de carduri dar si alte diferite firme si va spun imediat si de ce.

Cu un design compact si atractiv, dispunand de un panou de control cu cristale lichide si afisaj color, imprimanta de carduri Magic enduro + duo este recomandata pentru acei utilizatori care doresc sa imprime cardurile pe ambele fete, iar cu acest model de imprimanta acest lucru se face doar printr-o singura trecere. Driver-ul plug & play si certificatul Microsoft este localizat in limba romana astfel fiind usor de instalat si de utilizat. Mai permite si activarea portului Ethernet sau la nevoie se poate comanda direct cu acest port activ. Calitatea imprimarii este imbunatatita de utilizarea unui set de date digitale care, atunci cand este instalat, pastrand informatia despre gama de  culori pe care imprimanta o poate utiliza in conformitate cu standardele promulgate a profilelor de culoare International Color Consortium (ICC). Folosind acest profil acesta va transmite imprimantei cum trebuie sa modifice distributia de pe ribon pentru a imprima cardul perfect.

Aceasta imprimanta, Magic Enduro + duo, mai este echipata si cu tehnologia brevetata HoloKote care permite imprimarea unui filigran, din 4 tipuri disponibile, de securiare pe toata suprafata cardului sau a legitimatiei in mod gratuit. Pe lnga toate acestea, imprimanta vine si cu optiunea de stergere a informatie a unui card apoi de rescriere a acestuia cu o alta informatie pana la de 500 de ori.

Partea interesanta este ca aveti posibilitatea de a personaliza aceasta imprimanta cu multiple module de encodare a cardurilor (magnetice, smart carduri sau de proximitate), se poate atasa un alimentator pentru 100 de carduri sau se poate alimenta manual cu cartele. Oricare din variante le-ati alege cu siguranta nu veti fi dezamagiti. Plus ca in functe de necesitati puteti alege din alte cateva modele de imprimante pentru carduri Magicard si numai pe printcard.ro gasiti a mai buna oferta! 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *