Importanta unui domeniu propriu

Importanta unui domeniu propriu

Pentru mine a fost foarte importanta aceasta trecere la domeniu propriu. Imi doream un spatiu virtual cu care sa ma identific dar in acelasi timp sa fie usor de retinut si de gasit. Acel .ro a fost perfect, am scapat de coada care facea reclama altora, acum imi fac reclama doar mie. In timp am observat ca e important domeniul propriu si pentru firmele care doresc advertoriale, chiar specificau clar acest lucru… Adevarul e ca, cu o mica investitie, poti castiga mult mai mult si… am castigat. Nu mai stiu cu cat mi-am cumparat eu domeniul anul trecut dar cu siguranta am dat mai mult de 25 de euro! Acum am gasit aceasta oferta la Webrahost, 25 de euro domeniul .ro impreuna cu gazduire, asa ca voi profita de ea. Lucrurile satu cam asa (stiu asta din proprie experienta):

  • domeniul .ro se poate cumpara pe perioada nedeterminata, pentru alte domenii stiu ca se plateste anual
  • pe langa domeniu ai nevoie si de gazduire asa ca Webrahost ne ofera un pachet foarte convenabil cu doar 2 euro pe luna. Acest pachet de gazduire poate urca pana la 19 euro dar voi stiti pentru ce va folositi site-urile si de cat aveti nevoie.

Sa nu va fie teama ca nu va veti descurca in noua platforma pentru ca puteti sa va instalati tot wordpress (este foarte asemanator cu ce au si cei de pe blogspot), singura diferenta ar fi ca puteti face mult mai multe lucruri in el. Nu sunt eu chiar experta dar pe mine m-a incantat noua functie de “module” de unde mi-am instalat tot ce am vrut, plus ca mi-am putut personaliza tema. Sunt si eu la inceput, mi se pare ca am facut multe descoperiri dar sunt constienta ca o sa am parte de mult mai multe…

Chiar ma gandeam ca in curand sa imi deschid o mica afacere si cum stiu ca promovarea este cheia succesului de ce sa nu fac lucrul acesta si pentru mine. Imi voi inregistra un nou domeniu impreuna cu gazduire de la Webrahost in curand si tot in curand va voi dezvalui si despre ce este vorba. Curiosi? Voi ce planuri aveti? Nu v-ar tenta sa treceti la .ro?

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *