Implantul dentar

Implantul dentar

Urata treaba cu dintii astia mai ales daca nu ii mai ai. Se intampla uneori sa se strice asa din nimic si mai grav, sa se strice atat de tare incat trebuie extrasi. Dupa asta, nu cred ca ii place nimanui sa ramana stirb asa ca, acei dinti trebuiesc inlocuiti. Si uite asa incep drumurile la o clinica stomatologica buna cum ar fi Dentalx. Chiar daca unii dintre noi privim dentistul ca pe un fel de baubau sa stiti ca daca sunt profesionisti nu va trebui sa mai aveti astfel de temeri, se vor ocupa foarte finut de problemele dentare. Pana la urma dantura este foarte importanta, atat pentru intregul aspect fizic dar si pentru a ne putea hrani corespunzator asa ca daca pentru a avea o dantura frumoasa trebuie sa suportam si putina durere nu cred ca ar trebui sa fie nici o problema.

Inainte, din pacate, din cate stiu eu nu existau decat doua metode sa inlocuiesti dintii pierduti:

  1. Trebuiau stricati doi dinti (dintii vecini) pentru a face o legatura pentru cel din mijloc. In termeni medicali, se facea o punte dentara.
  2. Daca nu exista posibilitatea variantei intai se punea placa dentara sau chiar proteza (depinde cat de mari erau lipsurile). Doua modalitati foarte oribile, din punctul meu de vedere, atata estetic cat si greutate la mestecarea alimentelor.

Acum, din fericire, la clinica dentara Dentalx se foloseste o metoda foarte moderna, inovativa si anume implantul dentar. Implantologia, daca nu stiati deja, s-a desprins ca latura a chirurgiei, iar procedurile cuprind inserarea implanturilor si orice alte interventii chirurgicale care permit acest procedeu. Eu, cand voi avea nevoie cu siguranta voi apela la aceasta metoda si imi voi face un implant dentar mai ales pentru ca reda aspectul si functia normala a aparatului dento-maxilar astfel rezultand un confort mult mai mare. Daca sunteti curiosi, asa arata un implant dentar. implantologieimplantologie1-300x115

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *