Imi plac produsele romanesti

Imi plac produsele romanesti

M-am saturat de produsele de proasta calitate si care, de multe ori, au preturi mult prea mari. Peste tot, aproape, se gasesc numai produse importate, facute la norma si fara personalitate. Fie ca este vorba de mobila, decoratiuni sau diferite obiecte pentru casa, toate seamana intre ele si toate se strica la fel de rapid.

Din pacate au ramas prea putini producatori romani care inca mai pun suflet cand creaza produse. Chiar si atunci se intampla sa gasim produse romanesti acestea au preturi foarte mari pentru ca nu avem acces la ele decat daca le achizitionam de la intermediari. Acestea se plimba de la un distribuitor la altul, sunt exportate, apoi importate si astfel aceleasi produse ajung la noi chiar si cu 70% mai scumpe.

Am fost destul de dezamagita de lucrul acesta pana am aflat de magazinul online cu produse romanesti maderomania.ro. Aici am gasit produse romanesti direct de la producator. Producatorii isi posteaza ofertele direct in acest magazin online si astfel scapam din start de importator sau distribuitor. Bineinteles ca si preturile sunt tot de producator si sunt listate doar produse romanesti de calitate cu designuri unice.

Ce produse puteti gasi in magazinul online:

Dormitor, camera de zi si decoratiuni

Puteti gasi mobila (paturi, canapele fotolii si saltele), impreuna cu toate accesoriile necesare intr-un dormitor sau intr-o camera de zi, dar si diferite tipuri de decoratiuni (ghivece, vaze de flori, corpuri de iluminat).

Mobilier pentru baie

Diferite modele de dulapuri pentru baie, majoritatea confectionate din lemn sau blat, dar si lavoare sau oglinzi.

Mobilier si acesorii pentru bucatarie

Nici bucataria nu a fost uitata asa ca si pentru ea puteti gasi mese, scaune sau chiar componente de mobilier. Iar ca accesorii, gasiti de la farfurii, pahare, vase pentru gatit si tacamuri pana la textile pentru masa.

Idei pentru cadouri si artizanat

Am observat ca in aceasta categorie sunt propuse mai multe produse care fac parte din categoria accesorii pentru bucatarie, dar nu sunt pentru utilizarea zilnica. Sunt foarte frumoase si chiar pot fi niste cadouri inedite.

Toate produsele prezentate pe site sunt pe stoc, iar daca sunt comandate pana in ora 12 ajung a doua zi.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *