Hannes Chrono 40mm 3ATM

Hannes Chrono 40mm 3ATM

Noul ceas DuFa DF-9003-07,  Hannes Chrono face parte din colectia de ceasuri barbatesti ce apartin stilului Clasic, marca germana produce ceasuri contemporane de calitate.

Noul ceas DuFa DF-9003-07  Hannes Chrono 40mm 3ATM este produs de o marca de ceasuri  germana care este renumita international pentru inteligenta si precizia ceasurilor.

Acest ceas DuFa face parte din colectia cu numele Hannes Chrono, aceste ceasuri  sunt usor de gasit pe piata in doua variante, ceasuri pentru barbati si ceasuri dama  ce apartin tot stilului Clasic.

Forma carcasei ceasului  DuFa DF-9003-07,  Hannes Chrono 3ATM este rotunda, cadranul este de culoare albastra, display-ul ceasului este unul analog. Gemuletul ceasului este construit din cristal mineral durificat, acesta este un material care este usor de spart dar rezistenta la zgarieturi. Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare argintie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 40 mm, cu o grosime de 13 mm, limbile de ceasornic sunt de culoare aurie, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi o garantie de doi ani.

Mecanismul ceasului este quartz, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, ceasuri are 60 de grame, acest mecanism quartz este de origine japoneza, iar ceasul mai este dotat cu 3 ATM. Aceasta gama larga de ceasuri barbati are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas clasic, cu toate ca ceasul nu iese in evidenta cu alte atribute uluitoare, ceasul clasic a fost si ramane un accesoriu care avantajeaza mereu o tinuta.

Bratara ceasului este din piele, cureaua ceasului este maro deschis, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, bratara are in lungime 230 de mm iar latimea este de 20 mm, ceasul are incorporat cronograf si afisaj data.  Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri barbatesti al brandului Dufa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *