Grija de masina incepe de la anvelope

Grija de masina incepe de la anvelope

Pentru mine masina este indispensabila si incerc sa am mare grija de ea.  Locuiesc la tara si mi-ar fi foarte greu sa fac naveta, zilnic, in oras cu alt mijloc de transport. Desi nu ne prea pricepem, nici eu si nici sotul meu, la masini am inceput sa ne cam dam seama cand are o problema. Avem un prieten foarte bun, mecanic, care se uita la ea si ne spune mereu ce are. Am invatat astfel sa avem mai multa grija de ea si cu ocazia asta am mai invatat si noi cate ceva despre masini.

A trecut iarna asa ca sunt constienta ca va trebui sa am grija si sa ii pun alte cauciucuri 205/55 r16, acestea, am inteles, ca se potrivesc. Am nevoie de anvelope noi pentru vara 205 55 r16 si la recomandarea prietenului nostru le-am cautat in magazinul online acvila-romania.ro. Aici am gasit anvelope vara 205 55 r16 atat noi cat si resapate. Pentru ca masina este cumparata de curand si are doar anvelope de iarna 205 55 r16 va trebui sa ii cumpar un set de de 4 anvelope vara 205 55 r16. Ma uitam la cele resapate pentru ca sunt mai ieftine decat cele noi. Pe site am gasit din cele noi de la mai multe firme, dar din acestea resapate doar de la Malatesta.

Malatesta ese o firma cu traditie din Italia, partener tehnic al celor de la Goodyear pe nisa de anvelope resapate pentru camioane si se bucura de un bun renume international. Anvelopele resapate sunt omologate la nivel european si productia lor se bazeaza pe principiile economiei de energie, a reducerii costurilor si protejarii mediului inconjurator. Asadar acestea nu sunt doar o alternativa mai ieftina sunt si ecologice asa ca ma incanta mai mai mult.

Bineinteles ca nici anvelopele de iarna 205 55 r16cu care am cumparat masina nu sunt intr-o stare prea buna. Va trebui sa ma orientez, pana iarna viitoare, catre unele noi sau tot resapate. Pana atunci voi face testul acestor cauciucuri 205/55 r16 si ma voi putea hotara mai usor pe care sa le aleg data viitoare. O sa ma gandesc chiar si la unele all season. Am vazut ca au si din acestea tot in magazinul acvila-romania.ro.

Voi cum aveti grija de masina voastra?

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *