Greseli ce trebuie evitate la interviul pentru angajare

Greseli ce trebuie evitate la interviul pentru angajare

Gasirea unui loc de munca reprezinta pasul pe care un proaspat absolvent de studii trebuie sa il faca cat mai repede. Desigur ca nu doar absolventii de studii trebuie sa faca acest lucru ci oricare persoana care nu are un loc de munca desi este apta din punct de vedere medical pentru asta. Chiar daca gasirea unui loc de munca nu este o sarcina foarte usor de realizat asta nu inseamna ca este imposibil de realizat atat timp cat iti doresti acest lucru. Avand in vedere ca nu doar dorinta este de ajuns pentru gasirea unor locuri de munca in Cluj iata care sunt principalele greseli ce trebuie evitate in momentul in care sustii interviul pentru angajare.
Cu siguranta ca sociabilitatea este o calitate ce nu este apreciata doar in timpul interviului de angajare ci in orice imprejurare insa atunci cand sustii interviul pentru angajare nu trebuie sa duci la extrem aceasta calitate. Fii atent la intrebarile care ti se adreseaza, raspunde la ele fara a te abate de la subiect si sub nici o forma nu deschide subiecte de discutie ce nu au legatura cu domeniul de activitate pentru care dai interviul.
Lipsa de sinceritate atat din cadrul cv-ului cat si din discutia purtata in timpul interviului reprezinta o alta greseala ce trebuie evitata in cazul in care nu vrei sa iti compromiti din start sansele pe care le ai. Chiar daca tu consideri ca il impresionezi pe cel cu care sustii interviul de angajare, intrebarile care iti vor fi adresate vor fi construite in asa fel incat acesta isi va da seama daca are in fata sa un mincinos ori nu.
Aspectul neingrijit ori abordarea unei tinute vestimentare de strada reprezinta alte doua gafe ce trebuie evitate in momentul in care te duci la un interviu pentru angajare. Daca in viata de zi cu zi aceste comportamente nu sunt considerate gafe atunci cand esti in cautarea de locuri de munca in Constanta si sustii un interviu pentru angajare lucrurile se schimba radical. De ce? Pentru ca este vorba despre un context in care prima impresie chiar conteaza, motiv pentru care totul trebuie sa fie conform standadelor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *