Genti pentru echipamentele de inot

Genti pentru echipamentele de inot

Mi-am zis ca atunci cand voi avea un copil il voi duce sa invete diferite sporturi si sa faca diferite activitati. Copilul a venit, a si crescut putin si am inceput sa ne gandim unde sa il ducem prima data. Pana la urma cel mai bine sa stie cum se fac toate si sa isi aleaga singura ce ii place cel mai mult. Mi-ar placea sa ii placa inotul, nu stiu de ce, pentru ca eu nu am reusit sa invat dar ea as vrea sa stie.

M-am gandit chiar sa iau si eu cateva ore inainte sa o duc pe ea. Nu stiam ca se fac cursuri de inot si pentru adulti dar m-am bucurat foarte mult cand am aflat. Mi-am facut lista cu toate accesoriile de inot de care aveam nevoie si gata, eram pregatita. Aproape, pentru ca nu mi-am dat seama ca am nevoie de o geanta pentru echipamentul de inot mai speciala. De cateva ori m-am intors acasa cu spatele ud din cauza echipamentului din geanta. Pana la urma m-am uitat si eu prin vestiare sa vad ce genti pentru echipamentul de inot au alti cursanti. Am pus ochii pana la urma pe cateva asa ca i-am intrebat de unde si le-au luat. Toti mi-au spus de site-ul aceluiasi magazin online, swimmingshop.eu.

Am intrat mai tarziu, acasa, sa vad ce gasesc sa imi placa in categoria genti echipament inot si mi-am ales pana la urma 2. Un sac din plasa pentru echipamentul ud care permite accesoriilor de inot o uscare rapida datorita fluxului de aer care trece prin saculet. Si un rucsac foarte incapator, impermeabil in care sa car, pe langa accesoriile de inot principale si prosopul, slapii sau sticla cu apa.

Dupa ce va incepe si cea mica cursurile, aceste genti pentru echipamentul de inot vor fi ale ei.1-25-010-image-studio-pink-1

Share

2 Responses »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *