Functionalitatile platformei ecommerce Silkmart

Functionalitatile platformei ecommerce Silkmart

Platforma ecommerce de la Silkmart se adreseaza celor care au sau isi doresc sa deschida un magazin online si se ocupa de toate detaliile tehnice ale siteului. Atunci cand ai toate uneltele disponibile este mai usor sa te ocupi strict de afacerea ta.

Functionalitati Silkmart:

  • Designul responsive oferit de platforma Silkmart va avea grija ca magazinul tau online sa se comporte la fel de bine indiferent de device-ul folosit.
  • Produsele pot fi foarte usor configurate pentru ca ai control absolut asupra magazinului, iar totul se face foarte simplu
  • Functionalitatile Silkmart iti ofera o multime de instrumente de marketing care te ajuta in vanzari. Poti alege dintr-un numar mare de tipuri de reducere (coduri, cupoane, promotii). Instrumentele Seo, care te ajuta sa fi cat mai vizibil in motoarele de cautare, sunt incluse in pret. Datorita acestui lucru, traficul va fi mai mare si automat si numarl potentialilor clienti va creste. Ai la dispozitie posibilitatea de a-ti informa clientii despre noutati sau promotii prin functia email marketing. Poti recupera cosurile abandonate de catre potentialii clienti si sa le trimiti mail-uri automate in care sa le reamintesti ca au produse in cos si ca nu au finalizat comanda. Ai posibilitatea chiar de a fideliza clientii prin oferirea de puncte pentru fiecare comanda care se vor transforma in bani pe care ii pot utiliza la urmatoarea comanda.
  • Procesul de comanda este intuitiv, astfel incat, clientului sa ii fie foarte usor sa finalizeze comanda.
  • Metodele de plata pot fi multiple, iar Silkmart ofera si suport pentru integrarea de plati online in platforma.

Suportul prin telefon, e-mail sau chat este inclus si in plus ai la dispozitie ghidurile si blogul care ofera foarte multe raspunsuri. Magazinul este gazduit pe un server securizat si monitorizat 24/7. Se pot instala gratuit certificatele SSL pentru ca toate informatiile sa fie protejate.

Pentru a fi sigur ca toate aceste functionalitati Silkmart ti se potrivesc, poti incerca 15 zile gratuit unul din cele 4 pachete disponibile.silkmart_platforma_ecommerce_silkweb_user_experi

 

 

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *