Functii din dotarea AC-urilor cu Inverter pentru confort sporit

Functii din dotarea AC-urilor cu Inverter pentru confort sporit

Functiilor obisnuite, ca racirea / incalzirea sau dezumificarea unui spatiu interior dorit, li se alatura functiile moderne, pentru confort sporit. Este vorba, printre altele, despre operarea silentioasa, purificarea aerului prin inlaturarea bacteriilor si mirosurilor neplacute, despre functionarea economica pe timp de noapte etc. Daca vreti sa aflati mai multe, va prezentam in continuare mai pe larg fiecare dintre aceste dotari performante.

Gama Daikin Ururu Sarara din care face parte si modelul de aparat aer conditionat split FTXZ25N Inverter 9000 BTU promite o calitate mai buna a aerului din mediul interior destinat climatizarii. Numerosi clienti s-au declarat nemultumiti de unele modele de aparate ac, la acest lucru contribuind si un montaj deficitar sau instalarea intr-o incapere cu suprafata necorespunzatoare. In schimb, daca veti monta adecvat un split de perete Ururu Sarara, puteti beneficia de urmatoarele aspecte, pentru un confort sporit:

  • reducerea umiditatii din interior fara afectarea temperaturii din incapere, prin furnizarea unui jet de aer uscat, confortabil
  • de asemenea,  aceasta particularitate are rol in prevenirea efectului de supraracire, fiind o varianta mai sanatoasa pentru persoanele sensibile la frig. Aveti la dispozitie si optiunea de scadere a nivelului de umiditate simultan cu reducerea temperaturii – dezumidificare cu racire.
  • dispunand de o capacitate de ventilare de 32 m³/h, solutia ac Daikin Ururu Sarara constituie prima unitate rezidentiala care realizeaza aport de aer proaspat in aproximativ 2 ore intr-o incapere cu suprafata in jur de 26 m².
  • tehnologia Daikin Flash Streamer asigura purificarea aerului in mod ingenios
  • eficienta energetica crescuta A+++ pentru ambele regimuri de functionare (racire, incalzire).
  • operare silentioasa.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *