Fii la nivel cu un elevator auto

Fii la nivel cu un elevator auto

Un elevator auto 2 coloane, va poate scuti de mult timp pierdut.

De ce? Deoarece un elevator auto, este un mecanism special, conceput pentru a facilita munca in service-uri, astfel mecanicul va avea acces sub caroseria masinii pentru a efectua diverse lucrari de mentenanta.

Consider ca toate service-urile care se respecta, ar trebui sa detina un astfel de mecanism, pentru a efectua lucrari mai bune.

Diferenta, dintr un service ce investeste in unelte moderne si unul care se bazeaza pe aceleasi tehnici, este ca cel modern, va castiga increderea clientilor mult mai repede, iar lucrarile nu vor fi de mantuiala.

Fac aceasta diferenta deoarece si eu la randul meu am schimbat multe serviceu-ri auto, pana cand am gasit unul dotat de un elevator auto, care sa imi poata face o diagnoza auto cap coada.

Un elevator auto, nu este util doare pentru a efectua lucrari de mentenanta sub caroserie, ci si pentru schimbul de roti.

De ce sa folosesti un cric hidraulic sau o capra mecanica, ambele la fel de periculoase si instablie, cand poti efectua totul in jumatate de timp.

Elevatorul auto, asigura o priza proportionala, pe tot intregul masinii, iar caroseria este protejeata de tampoanele cauciucate, prevazute la capatul bratelor mecanice ale elevatorului.

De cate ori am ocazia, sfatuiesc pe toti sa aleaga un service auto prevazut de elevatoru auto. Preturile nu se vor schimba, si beneficiaza de siguranta ca masina lor va fi reparata de profesionisti.

Timpul de asteptare se va micsora, deoarece pentru a ridica masina de la sol, este nevoie de un simplu click pe panoul de comanda al elevatorului. Dupa ce se stabilese innaltimea exacta, la care se lucreaza, mecanicul poate bloca bratele elevatorului, pentru a fi in siguranta in timp ce lucreaza.

Recomand sa alegeti service-uri dotate de elevator auto, pentru lucrari de calitate!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *