Eleganta, prestigiu si siguranta sau usi exterior Palladio

Eleganta, prestigiu si siguranta sau usi exterior Palladio

Daca va doriti sa achizitionati usi exterior premium va asigur ca le veti gasi foarte usor si la un pret excelent, dar numai pe site-ul usipalladio.ro. Exista foarte multe modele si tipuri de usi de exterior in magazinele de specialitate sau pe Internet, insa nici una nu se poate compara cu o usa exterior Palladio! Si va voi aduce argumente serioase in acest sens, astfel incat veti dori sa achizitionati o astfel de usa in cel mai scurt timp posibil!

In primul rand aceste usi va asigura prestigiu in fata tuturor celor care le vad. Design-ul deosebit si eleganta acestor usi va vor scoate din anonimat si toata lumea va va intreba de unde ati cumparat o usa atat de minunata. Ca vorbeam de design: toata lumea stie ca cele mai scumpe si mai elegante usi sunt cele confectionate din lemn masiv, eventual chiar din stejar (aceasta esenta lemnosasa este foarte dura si rezistenta). Dar daca ati putea salva un copac de la taiere si tot ati avea o usa despre care puteti jura ca este din lemn de stejar, ce ati spune? Acest lucru se datoreaza faptului ca usile Palladio sunt confectionate dintr-un material composit special, care este matritat pe o usa reala din lemn si astfel reuseste sa redea la un inalt nivel de fidelitate atat modelul cat si granulatia lemnului real.

Atentia sporita la detaliu, precum si tehnologia speciala prin care sunt confectionate (au fost necesari 10 ani de cercetari pentru a se perfectiona tehnica de fabricatie!) au ca rezultat usi perfecte, care imita pana in cel mai mic detaliu usile din lemn masiv. In plus, aveti posibilitatea de a opta pentru un model de usa Palladio cu insertie din sticla securizata, ce aminteste de vitralii. Clientii isi pot alege design-ul pentru sticla decorativa din sute de modele puse la dispozitie.

Pe langa aspectul deosebit, usile Palladio ofera proprietarilor lor si un grad sporit de securitate. Sistemul de incuiere este format din 8 elemente diferite de securitate (2 bolturi liniare, 2 “carlige”, 2 cilindri compresori, combinate cu 1 zavor cu cama si 1 dispozitiv de blocare) si este secondat de patru balamale speciale (acestea nu sunt vizibile si inestetice!), astfel incat usa Palladio nu poate fi sparta sau dizlocata.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *