gratar
Gradina

Distractie si mancare buna in gradina

Pe măsură ce temperaturile încep să crească, mulți oameni își curăță de praf mobilierul de terasă și se pregătesc pentru sezonul de grătar. Și acum, când Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor spun că este sigur să vă adunați în aer liber în grupuri mici fără mască (atâta timp cât sunteți complet vaccinat), puteți invita în siguranță prietenii și familia la un grătar și să vă bucurați de mâncare bună și bună. societate. Cu toate acestea, înainte de a putea găzdui grătarul suprem, trebuie să știi cum să profiti la maximum de grătarul tău. Pe lângă faptul că au accesoriile potrivite pentru grătar, bucătarii cu grătare cu cărbune trebuie să se asigure că folosesc cărbunele potrivit pentru nevoile și echipamentul lor.

Când cumpărați un dispozitiv digital de înaltă tehnologie, cum ar fi un smartphone sau o tabletă, înțelegeți importanța alegerii și a descoperirii micilor diferențe care există între dispozitivele selectate. Are sens doar pentru acele mici nuanțe care le deosebesc.

Cu grătarele cu cărbune, totuși, ați putea fi tentat să săriți peste acest proces și să optați pentru orice model care pare că poate face treaba. Desigur, orice grătar poate fi grătar cu carne, dar dacă nu intenționați să cumpărați un grătar nou o dată la două zile, există diferențe semnificative între ele care le deosebesc unul de celălalt.

gratar cu gaz

De asemenea, trebuie să vă dați seama care este obiectivul dvs. final atunci când vine vorba de grătar și dacă există spațiu de mișcare în bugetul dvs. Iată ghidul suprem de cumpărare a grătarului cu cărbune pentru a vă ajuta să vă înțelegeți mai bine opțiunile.

Gratare pe gaz sau pe carbune?

Istoria grătarului datează de mii de ani și, deși ați putea crede că puteți replica procesul cu orice grătar, rezultatele de gătit pe care le obțineți de la fiecare sunt foarte diferite. De la început, dacă comoditatea contează foarte mult pentru tine și nu ai de luat în considerare constrângeri de costuri, atunci un grătar cu gaz poate părea o problemă.

Oferă mult control, deoarece există un buton pentru tot ceea ce aveți nevoie pentru a finaliza treaba. Puteți controla temperatura precisă a grătarului cu o singură atingere, fără a mai vorbi de faptul că procesul de aprindere este rapid și ușor. Atenție să nu poziționați grătarul langa sistemul de irigatii pentru ca va avea o viață foarte scurtă.

Grătarele cu gaz sunt complexe și vin cu multe clopote și fluiere care ar putea trebui înlocuite în timp pe măsură ce aceste piese se uzează. Acesta este, parțial, motivul pentru care sunt atât de scumpe. De asemenea, vin cu o mulțime de probleme de securitate. Oricine deține un grătar pe gaz poate să ateste că s-a trezit în miezul nopții cel puțin o dată în viață încercând să-și amintească dacă a strâns complet robinetul de propan sau doar să confirme că nu există o scurgere de gaz.

Cu grătarele cu cărbune, pe de altă parte, o explozie spontană este cea mai mică dintre grijile tale. Configurarea lor este simplă și asta face parte din motivul pentru care sunt atât de accesibile. Mai este și problema gustului. Aroma afumată infuzată în carne și alte alimente care provine din gătirea lor pe un grătar folosind un arzător de cărbune sau lemne nu poate fi duplicată folosind niciun alt grătar, darămite un grătar alimentat cu gaz natural sau propan.

Grătarul este o artă. Dacă vrei să-l stăpânești și să devii un cunoscător al grătarului, trebuie să perfecționezi arta de a găti la grătar pe un arzător de cărbune înainte de a te gândi măcar să folosești un grătar cu gaz. În acest fel, știi standardul la care te aștepți în ceea ce privește gust, textură și consistență atunci când cauți să cumperi unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.