decoratiuni din hartie brad Craciun
Decoratiuni

Decoratiuni din hartie pentru Craciun

Iarna este anotimpul bucuriei, dar este și sezonul care îți poate subția economiile! Multor oameni le place să cheltuiască mulți bani cumpărând decorațiuni de Crăciun. Dar cei care doresc să economisească bani ar putea dori să ia în considerare decorațiunile DIY (do it yourself). Nu este vorba doar despre economisirea de bani, este o activitate distractivă pentru familia și prietenii tăi. Trebuie sa fim creativi pentru a realiza decorațiuni din hârtie. Așadar, având în vedere asta, să aruncăm o privire la câteva decorațiuni de Crăciun din hârtie pe care le poți începe la timp pentru Crăciun.

Beteală de hârtie

Începerea sărbătorilor de Crăciun cu niște meșteșuguri clasice distractive este întotdeauna o idee grozavă. Beteala de hârtie sunt un clasic de Crăciun, o activitate grozavă pentru a vă reuni prietenii și familia, excelentă pentru toate vârstele. Toți, de la copii mici până la adulți, pot participa, pot bea un pahar din băutura preferată de Crăciun și pot fi creativi.

Folosirea diferitelor materiale este o idee grozavă, încercați să folosiți cartonașe, hârtie decorativă, hârtie holografică sau chiar desenați și proiectați-vă propriile modele. Folosirea unui deschizător de scrisori precum un trimer rotativ va fi cea mai bună opțiune pentru a vă asigura că benzile de hârtie de construcție urzeală ies drepte și consistente.

Globuri de tip fagure

Când te gândești la decorațiunile de Crăciun, la ce te gândești? Cu siguranță la globurile pentru bradul de Crăciun. Și aceste globuri de hârtie tip fagure funcționează de minune pe un pom de Crăciun și nu sunt prea greu de realizat, ce bonus! Reunește-te ca o familie și fă meșteșuguri!

Fulgi de nea

Îți amintești că ai făcut și ai decorat sălile de clasă cu fulgi de zăpadă de hârtie? În mod normal, luam o bucată de hârtie, o îndoim de mai multe ori și decupam niște forme, care să dezvăluie propriul tău design fulg de nea. Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat, la fel și aceste activități clasice. Există o mulțime de alternative distractive, dar nu le poți învinge niciodată pe cele originale. Le puteți personaliza cu hârtie decorativă, lipici cu sclipici și orice altceva vă puteți gândi.

Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a adăuga un plus de fler decorațiunilor dvs. este să utilizați un deschizător de scrisori, cum ar fi un trimer rotativ, pentru a tăia marginile drepte ale foii de hârtie, transformând hârtia dreptunghiulară într-o formă de romb. Apoi continuați cu plierea și tăierea ca de obicei și când îl desfaceți veți avea un fulg de nea în formă de diamant tăiat drăguț.

Stele de hârtie

Fii inteligent în privința stelelor de hârtie. Stelele fac un decor grozav de Crăciun, nu numai că sunt frumoase, dar sunt și distractive de făcut. Când vine vorba de decorațiuni din hârtie, acesta este cu siguranță unul dintre cele mai creative proiecte.

Chiar dacă durează puțin mai mult, nu-ți face griji, este un decor grozav și va arăta grozav atârnat pe bradul tău de Crăciun. Și din nou, poți folosi hârtie colorată sau un decor simplu după bunul plac pentru a-ți duce bradul de Crăciun la următorul nivel!

Gasiti aici tutoriale pentru decoratiuni din hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *