De ce sa alegi anvelopa Goodyear Cargo Vector 2

De ce sa alegi anvelopa Goodyear Cargo Vector 2

Anvelopa Cargo Vector 2 produsa de Goodyear asigura performante inalte pe durata intregului an si poate dota cu succes microbuze si alte vehicule comerciale usoare. Performante dovedite:

  • o tractiune exemplara pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteo
  • performante de rulare pe drumurile pline de zapada
  • uzura redusa si o viata lunga
  • rezistenta sporita in fata pericolului de acvaplanare.

Compusul special de silica din componenta caii de rulare asigura fiabilitate inalta chiar si la scaderea temperaturilor. Daca veti privi flancul anvelopei, puteti citi inscriptia MS sau M+S care indica faptul ca aceasta gama a fost destinata sa infrunte drumurile cu noroi si zapada. Noile anvelope cargo Goodyear Cargo Vector2  pot fi achizitionate direct din magazin sau online, prin comanda pe site sau telefonic.

Motive sa optezi pentru anvelopele cargo Vector 2: in primul rand aderenta se mentine in parametri buni chiar si in conditii de vreme capricioasa, profilul acestei anvelope fiind astfel dezvoltat incat sa permita si o tractiune laterala si longitudinala de incredere. Astfel, soferii de van-uri se pot bucura de deplasari fiabile in orice anotimp! Banda de rulare cu profil asimetric contribuie la crearea unei manevrabilitati sporite in conditii diverse, in oras si la drum lung. Va recomandam sa optati intotdeauna, chiar si cand dispuneti de un buget mai mic, pentru anvelope corespunzatoare sezonului, pe dimensiunea sugerata de constructor, pentru a va bucura de deplasari in siguranta catre destinatiile dorite! De asemenea, evitati sa montati anvelope diferite, alegand acelasi model de roti pentru fata si spate. In general, doar masinile de curse se echipeaza cu anvelope ce au dimensiuni diferite fata-spate.

Prin dotarea vehiculului de transport cu anvelope cargo de buna calitate, provenind de la producatori si distribuitori autorizati, si prin respectarea instructiunilor oferite de constructor, va puteti baza pe o buna functionalitate chiar si in conditii de incarcari grele, deoarece multe modele au indici mari si foarte mari de sarcina.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *