De ce sa alegeti un spider pop-up curb

De ce sa alegeti un spider pop-up curb

In primul rand, as vrea sa va spun ce este un spider pop-up curb si unde il puteti gasi.

Un pop up spider este un stand expozitional pliabil, drept, iar spider pop-up curb este cel curbat. Puteti gasi un pop up spider pe headprint.ro, iar in partea dreapta ii puteti calcula pretul. In functie de dimensiunile dorite si de termenul de livrare ales va aparea un pret cu tva si altul fara tva. Am observat ca se aplica automat si un voucher de 10% reducere pentru intreaga comanda, dar nu stiu pana cand.

De ce sa alegeti un spider pop-up curb?

  • In primul rand, foarte rezistent datorita materialului din care este fabricat. Pentaprint-ul sau HIPS-ul din care este confectionat acest pop up spider este in acelasi timp rigid si flexibil astfel incat sa va permita sa il strangeti foarte usor. Astfel il puteti aduce la o dimensiune cat mai mica, nu este greu, si il puteti transporta foarte usor.
  • Pentru a-i spori rezistenta acesta se poate si lamina.
  • Calitatea printului de pe suprafata spider -ului este foarte mare (de pana la 2400 DPI)
  • Este alcatuit din mai multe fasii de material, cate doua in lateral si trei pe mijloc, care se lipesc de panoul din aluminiu cu ajutorul unei fasii magnetice sau a ariciului ( in functie de alegerea voastra).
  • Este foarte usor de montat si demontat
  • In pretul de achizitie a acestui spider curbat intra sistemul expozitional din aluminiu, printurile si geanta de transport.

Spre deosebire de alte standuri expozitionale vizibilitatea acestuia este mult mai mare datorita formei, a dimensiunilor si a calitatii printului.

Ca si alternativa, cu un pret mai mic, la acest pop up spider, tot din categoria standurilor expozitionale puteti alege:

  • Pop-up Desk – aceasta este o masa de prezentare personalizata
  • Promoter Desk – este utilizat in special pentru organizarea diferitelor actiuni desampling, prezentari de produs sau chiar campanii publicitare si se poate si acesta personaliza

Bineinteles ca acestea au dimensiuni mult mai mici decat un spider, fie el curbat sau drept, si nici nu ies in evidenta atat de mult. Magazinul online HeadPrint.o va pune la dispozitie toate informatiile necesare despre produsele pe care le comercializeaza. Sunt sigura, insa, ca in functie de necesitatile voastre veti face alegerea cea mai buna!

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *