Cum sa iti alegi apartamentul

Cum sa iti alegi apartamentul

Cred ca toata lumea isi doreste apartamentul sau si nu e treaba usoara sa il cauti si sa te hotarasti la care iti place. In primul rand totul pleaca de la bugetul pe care il ai pentru a face o astfel de achizitie dar avand in vedere ca il iei pentru toata viata trebuie sa iei in calcul absolut totul si eventual sa iti permiti sa mai oscilezi cumva. Eu in mod clar as alege un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti din zona Baneasa pentru ca este cea mai frumoasa locatie. Ansamblul Rezidential Greenfield se afla in acea zona si mai are cateva apartamente pe care le ofera spre vanzare.

Am in minte cateva repere dupa care m-as ghida la achizitionarea unui apartament pe care as vrea sa vi le impartasesc.

As alege un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti si va spun si de ce. Nou, pentru ca am locuit in unul vechi destul timp si m-am saturat de diferitele mirosuri impregnate in pereti de zeci de ani dar si pentru ca noile apartamente sunt facute mult mai mari si compartimentate altfel. In cele 3 camere as avea loc sa ma desfasor altfel. Una din ele, cea mai mare sa tina loc de living, iar cele 2 ramase sa fie dormitoare pentru noi si copil.

Nu stiu daca s-au mai construit apartamente noi in centrul Bucurestiului dar eu una nu mi-as dori unul acolo. Imi place aerul curat pe care il ofera padurea din apropiere dar si faptul ca zona este linistita. Blocurile nu sunt ingramadite, fiecare are locul lui de parcare, e spatiu verde suficient, locuri de joaca pentru copii, iar din aceasta locatie poti ajunge imediat in oras. M-am uitat si peste preturi si sa stiti ca sunt foarte bune avand in vedere ca vorbim despre un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti dintre care unele au o suprafata de 87 de mp.

Sunt curioasa… voi la ce v-ati mai uita daca ati vrea sa va achizitionati un apartament?

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72iarna9

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *