Cum oferi corect o floare?

Cum oferi corect o floare?

Florile reprezinta unul dintre cele mai iubite cadouri de catre femei, ceea ce inseamna ca acestea reprezinta unul dintre cele mai fumoase cadouri pe care un barbat ar putea sa il faca unei femei. Chiar daca la prima vedere oferirea unei flori drept cadou reprezinta o banalitate, nu de putine ori sunt comise greseli atunci cand se ofera o floare. Din acest motiv in continuarea acestui articol voi prezenta doar cateva dintre cele mai importante sfaturi de care un barbat trebuie sa tina cont in momentul in care ofera o floare unei femei.

Apelarea la livrari buchete flori in Bucuresti cu buchete.ro nu te scuteste de comiterea greselilor, chiar daca cei care fac livrarea sunt profesionisti. In ce consta greseala in cazul in care alegi aceasta optiune? In alegerea culorii gresite a buchetului de flori ce va fi livrat de catre cei de la buchete.ro. Pentru cei care nu stiu, culoarea florilor are o anumita semnificatie motiv pentru care exista toate sansele sa comiti o greseala fara voia ta in momentul in care alegi buchetul de flori ce va fi livrat de catre cei de la buchete.ro. Pentru ca acest lucru sa nu se mai intample, iata care sunt semnificatiile culorilor florilor:

  • Culoarea galbena semnifica gelozie motiv pentru care aceasta culoare trebuie evitata pe cat posibil in momentul in care oferi un buchet de flori persoanei iubite.
  • La polul opus se afla florile rosii a caror culoare semnifica dragoste motiv pentru care acestea nu sunt doar un bun cadou pentru persoana iubita ci si pentru persoanele pe care le admiri si le respecti.
  • Avand in vedere ca albul florilor reprezinta puritate, cred ca aceasta culoare este ce-a mai potrivita culoare pentru florile pe care vrei sa le faci cadou, indiferent de contextul in care le oferi.

Pentru ca nu doar cu alegerea gresita a culorii florilor poti gresi atunci cand oferi cadou o floare iata in finalul acestui articol cele mai comune greseli ce trebuie evitate in cazul in care nu vrei ca gestul tau sa fie interpretat gresit:

  1. Oricat de frumoase ar fi, florile artificiale niciodata nu se ofera cadou;
  2. Chiar daca la prima vedere prin oferirea unei flori pretentioase impresionezi persoana careia ii oferi respectiva floare, in realitate lucrurile nu stau deloc asa. De ce? Deoarece este posibil ca persoana careia i-ai oferit floarea sa nu stie cum trebuie sa o ingrijeasca, moment din care tot planul tau de a o impresiona se duce pe apa sambetei.
  3. O alta greseala foarte comuna ce trebuie evitata este oferirea florilor ambalate chiar daca respectivul ambalaj arata bine din punct de vedere estetic.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *