pensula fond de ten
Cosmetice

Cum alegem o pensulă perfectă pentru fondul de ten

Aplicarea machiajului te poate face să te simți bine. Este chiar mai bine atunci când ești sigur că instrumentele pe care le folosești îți vor oferi cele mai bune rezultate. Găsiți pensule de machiaj de înaltă calitate și înțelegeți cum să le utilizați cel mai bine pentru a vă face fața să arate ca și cum ați fi fost machiată profesional.

Acoperă nevoile de bază ale tuturor pensulelor tale de machiaj.

Optează pentru pensule din fibre naturale în loc de fibre sintetice. Fibrele organice sau naturale sunt atât mai moi, cât și mai eficiente. E păr adevărat. Au cuticule care se fixează și țin mai bine pigmentul pe pensulă până când îl aplici pe față. Găsiți articole fără cruzime dacă acest lucru este important pentru dvs.

Cei mai moi și mai scumpi peri sunt fabricați din păr de veveriță albastră.
Opțiunile mai accesibile și perfect acceptabile includ: capră, ponei și samur.
Pensulele sintetice sunt excelente pentru aplicarea machiajului lichid, cum ar fi primerul și corectorul, deoarece sunt mai ușor de curățat.

Puteți găsi o marcă preferată și puteți cumpăra toate pensulele de la același producător sau puteți amesteca și potrivi pentru a crea un set complet care să corespundă nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Găsiți pensule cu vârf în formă de cupolă. Firele de păr bombate se rulează mai uniform pe față. Pensulele plate creează mai multă rezistență la aplicarea machiajului. Forma curbată facilitează controlul aplicării machiajului.

Investește în pensule de machiaj de înaltă calitate. Pensulele de machiaj din fibre naturale se pot scumpi. Pretul cu amanuntul reflecta insa calitatea produsului. Poți cheltui acești bani în plus pe o perie care ar putea dura toată viața, atâta timp cât ai grijă de ea.

Întreținerea pensulelor pentru machiaj este foarte importantă

Curățați-vă pensulele de machiaj cu păr natural o dată pe lună, trecându-le printr-o cană de apă călduță cu puțin șampon. Clătiți periile și așezați-le pe un prosop pe blat până se usucă.

Începe-ți colecția cu pensulele esențiale pentru machiajul zilnic. Există multe pensule care sunt concepute pentru scopuri specifice când vine vorba de pensule de machiaj. Dacă aveți un buget limitat și doriți doar să acoperiți elementele de bază, puteți începe cu o pensulă pentru fond de ten, o pensulă pentru corector, o pensulă pentru fard de obraz, o perie pentru fard de ochi și o perie pentru fard de ochi în unghi.

Este recomandat să aplicați fondul de ten cu o perie pentru a preveni ca uleiul din mâini să vă înfunde porii, ceea ce poate provoca iritații ale pielii și erupții cutanate.

Amestecarea corectorului cu degetele poate de fapt șterge corectorul. Folosirea unei pensule pentru corector va oferi o acoperire mai bună.

Începeți cu o pensulă fond de ten. Pensula pentru fond de ten ar trebui să aibă o mulțime de peri împachetati în vârf, ceea ce o face mai puternică și mai rigidă pentru aplicarea machiajului umed. Aceasta este o pensula pe care o poti alege sa o cumperi cu fibre sintetice, deoarece va fi mai usor sa cureti machiajul lichid de pe pensula.

Mascați imperfecțiunile și cercurile întunecate de sub ochi cu o pensulă pentru corector. Această perie poate fi făcută și din fibre sintetice pentru a aplica corectorul lichid sub ochi sau tamponați corectorul în pete mici pentru a acoperi imperfecțiunile. Această perie ar trebui să aibă, de asemenea, peri strânși, precum și un vârf ascuțit pentru a vă permite să vizați micile imperfecțiuni.

Aplicați machiajul lichid și pudră cu o perie cu fibre duo. O perie cu fibre duo este utilă în mai multe scopuri. Acestea combină fibrele de capră și sintetice într-o perie cu vârf plat și circular pentru șlefuire sau amestecare.
Acesta poate fi folosit cu fard de obraz lichid pentru a amesteca culoarea în obraji.
Peria cu fibre duo poate aplica și o pudră strălucitoare pe sprâncene sau obraji.

Luați o perie plină, moale, rotunjită pentru a aplica pudra. Această perie ar trebui să poată funcționa atât cu bronzer, cât și cu pudra compactă. Perii sunt mai puțin împachetati și capabili să colecteze o cantitate suficientă de pudră și nu vor ține până când nu îi aplicați pe piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.