crema topica pentru piele
Fără categorie

Cremă topică pentru piele cu extract mimoza

Gold Derm Mimosa Cream sau Aur Derm Mimoza Tenuiflora este o cremă topică care ajută la repararea și protejarea pielii. S-a demonstrat clinic că ajută la afecțiuni precum eczema, psoriazisul, acneea și multe altele.

Crema Gold Derm Mimosa este concepută pentru persoanele care au pielea sensibilă sau cei care au alergii la parfumurile artificiale.

Crema Aur derm mimoza este un produs de îngrijire a pielii care a câștigat popularitate în ultimul timp. Se spune că ajută la acnee, riduri și alte probleme ale pielii.

Se spune că ingredientele din cremă sunt naturale și organice, iar beneficiile sunt de lungă durată.

Crema aur derm cu extract de mimoză este o cremă topică pentru piele. Conține ingrediente care sunt binecunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și calmante, cum ar fi untul de shea, aloe vera și uleiul de măceș.

Mulți oameni folosesc cremă pentru piele pentru a-și hidrata și hidrata pielea. Acest lucru se datorează faptului că pe suprafața pielii se aplică creme topice pentru piele, ceea ce le ajută să pătrundă mai adânc în straturile pielii.

Unele creme topice pot oferi, de asemenea, protecție împotriva daunelor solare și a altor factori de mediu care vă pot afecta pielea.

extract de mimoza tenuiflora

Extract de mimoza Tenuiflora

Extractul de mimoza Tenuiflora este un produs natural care poate fi folosit pentru tratarea bolilor de piele si a arsurilor. Poate fi folosit și pentru a elimina cicatricile rezultate din arsuri, tăieturi sau zgârieturi.

Extractul de mimoza Tenuiflora s-a descoperit în multe studii că are un efect asupra procesului de vindecare a rănilor și eliminării cicatricilor. Această plantă a fost folosită în mod tradițional pentru proprietățile sale medicinale încă din cele mai vechi timpuri de către popoarele din întreaga lume, inclusiv China, India, Brazilia și Mexic.

Extractele sunt bogate în antioxidanți care ajută la reducerea inflamației, promovează vindecarea rănilor și reduc cicatricile după leziuni severe, cum ar fi cele la nivelul pielii, ligamentelor și oaselor. Extractul este bogat în procianidine care ajută la reducerea stresului oxidativ, care apare atunci când există prea multe leziuni ale celulelor corpului cauzate de radicalii liberi. Radicalii liberi pot provoca inflamații și creșterea celulelor canceroase. Procianidinele ajută, de asemenea, la promovarea funcției sănătoase a creierului și la protejarea împotriva declinului cognitiv asociat.

Gasiti mai multe informatii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.