Ceasul inspirat de libertate si puritate

Ceasul inspirat de libertate si puritate

Am considerat mereu ca posesia de ceasuri exprima libertatea omului de a face tot ceea ce vrea cu timpul sau. Stiu ca veti protesta si veti spune, dar ce facem cu timpul in care avem obligatii: scoala, serviciu?

Dar libertatea nu poate fi niciodata separata de indatorire, asa cum binele si raul se succed reciproc.

Ma aflam in cautarea unui ceas care sa exprime simultan libertatea si puritate pentru ca mereu am crezut in libertatea personala aflata in slujba binelui, dar nu stiam cum arata ceasul respectiv, pana nu l-am gasit. Guess Romania avea printre exponetele sale o comoara: ceasul metalic elegant si rezistent ce combina culoarea cerului senin cu a zapezii.

Cu carcasa rotunda si delicata, parea fragil, dar avea o rezistenta la apa si la socuri iesita din comun. El indica in mod precis, fara sa oboseasca orele, minutele si secundele.

Fiind facut din otel inoxidabil, frumusetea lui era de durata. In stoc mai erau doua exemplare, iar unul trebuia sa fie neaparat al meu, sa ma invete sa ma bucur de libertate si sa-mi pastrez sufletul curat, dar cei din jur sa fie fascinati de designul lui, fiindca nu degeaba au calatorit in toata lumea producatorii sai sa se inspire din bijuteriile si cultura popoarelor lumii.

In timp ce plasam comanda mi s-a parut ca ei mi-au auzit dorinta nerostita si mi-au indeplinit-o.

Printre ceasuri dama stralucea cum straluceste cerul senin de vara in fiecare dimineata. Albul imaculat se impletea cu albastrul, iar contrastul cromatic parea divin.

Cu 601 lei mi-am pus libertate infinita si inocenta la mana sa-mi cronometreze timpul vietii.

Apoi am descoperit din statistici ca acest produs, Ceas de dama GUESS GODDESS W0074L3 este unul dintre cele mai vandute si daca doriti sa-l  aveti trebuie sa va grabiti, caci in magazin va asteapta ultimul exemplar.

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *