Cauti o casa de inchiriat in Cluj? Eden imobiliare te ajuta

Cauti o casa de inchiriat in Cluj? Eden imobiliare te ajuta

E greu sa gasesti o casa de inchiriat in Cluj fara putin ajutor sau noroc dar sa gasesti “acea casa ” pe care ti-o doresti e si mai greu. Eu am apelat intotdeauna la agentia imobiliara Eden pentru ca acolo am gasit cele mai pertinente rezultate de fiecare data cand am cautat ceva.

Ma bucur ca au un site bine pus la punct in care poti face foarte usor o cautare dupa inchiriere case in Cluj. In primul rand, poti alege zona, cartierul, in care doresti sa inchiriezi casa. Acest aspect mi se pare foarte important pentru ca ajungi mult mai repede la ce iti doresti. Mi s-a intamplat de multe ori sa gasesc cateva case frumoase si sa fiu dezamagita de zona asa ca prefer sa nu le mai vad. Un alt aspect important este, bineinteles, pretul. Din fericire il puteti seta si pe acesta cand faceti acea cautare dupa inchirieri de case in Cluj. Pentru cautari si mai avansate puteti alege sa cautati si dupa numarul de camere, anul constructiei, suprafata utila, suprafata terenului sau comision.

Stiti ce mi-a mai placut la site-ul Eden imobiliare? Ca ai posibilitatea sa salvezi cautarea. Daca nu ai gasit inca ce iti doreai, cu aceasta optiune, poti primi pe e-mail ultimele oferte adaugate pe site care corespund cerintelor tale. Practic nu trebuie sa mai faci acceasi cautare zilnic cu speranta ca a aparut ceva nou pentu ca ajung, ofertele de inchiriere case in Cluj, singure in casuta ta e-mail.

La final, daca ai gasit ce cautai, poti lua legatura cu un reprezentant al agentiei pentru a incepe vizitarea caselor si, de ce nu, chiar negocierea pretului chiriei. Cred ca in functie de anumite aspecte ( de ex: durata contractului) acest lucru nu ar fi o problema.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr. 42, Ap. 14, Et. 1, Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027logo-eden

Share

2 Responses »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *