Care sunt criteriile dupa care ne alegem televizorul?

Care sunt criteriile dupa care ne alegem televizorul?

Cred ca de fiecare data cand ne dorim sa achzitionam ceva avem in gand cateva criterii dupa care facem acest lucru. Bineinteles ca atunci cand m-am hotarat sa schimb vechiul televizor, cu unul nou, m-am gandit prima data cum as vrea sa fie, iar apoi l-am cautat dupa aceste criterii.

Pentru ca am avut parte de o experienta placuta, in trecut, cu televizoare Toshiba, m-am gandit ca as putea sa aleg unul tot de la aceasta firma. Toshiba este un lider mondial in producerea de produse electrice si electronice, cu o experienta de peste 100 de ani. A tinut pasul cu noile tendinte si s-a perfectionat in tot acest timp aducand pe piata produse de top. Odata ce am stabilit ca un Tv Toshiba ar fi perfect pentru mine am inceput sa caut informatii despre unele detalii tehnice.

Ca si cerinte minimie mi-as dori sa fie LED Tv Toshiba cu urmatoarele caracteristici:

  • Sa fie Smart TV.
  • Diagonala sa aiba cel putin 80 cm (32 inch).
  • Sa fie neaparat Led nu plasma.
  • Sa aiba rezolutia cat mai mare pentru ca de asta tine calitatea imaginii.
  • Culoarea si greutatea lui conteaza mai putin, dar imi doresc sa fie destul de subtire pentru ca am de gand sa achizitionez si un suport pentru a-l pune pe perete. Cred ca ar arata mult mai bine decat pe masa de televizor de care imi doresc sa scap pentru a mari spatiul din camera.
  • Sa aiba un pret convenabil.

Desi mi-ar placea sa vizionez filme 3D si acasa nu tin neaparat sa aiba si aceasta caracteristica. Televizoarele 3D sunt mult prea scumpe pentru bugetul pe care il am in acest moment, dar pe viitor nu este exclus sa achizitionez un astfel de televizor si, de ce nu, sa fie chiar Tv Led Toshiba.

Am realizat ca se gasesc oferte mult mai bune online decat in magazinele fizice asa ca si acest Tv Toshiba il voi achizitiona tot online. Am achizitionat si in trecut diverse produse din magazinul online evomag.ro si am avut parte de o experienta placuta in ceea ce priveste serviciile lor. Oferta de pe site, de televizoare Toshiba, este foarte buna, preturile sunt destul de mici, iar livrarea este gratuita asa ca nu mai am de ce sa stau pe ganduri pentru ca am ajuns exact unde trebuie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *