Cadoul ideal in prag de Craciun

Cadoul ideal in prag de Craciun

Ce ar fi sa ne oprim pentru un moment pe loc si sa privim catre cei pe care ii intalnim zi de zi. Oamenii pot fi total diferiti, unii cu un zambet retinut, altii cu lacrimi in ochii sau poate cu o privire apriga. Nimeni nu stie ce se afla in sufletul lor si de ce au aceste mimici triste. Sunt foarte rare momentele cand nu putem problemele noastre pe primul plan. Daca ne-am gandi mai mult la cei din jurul nostru am vedea ca exista probleme mult mai mare ca ale noastre. Cu totii ne dorim sa avem parte de ce e mai mult si mai frumos in viata, cum ar fi un scaun masaj, de exemplu.

Indiferent de cat de mare e problema pe care o avem, o sa ne faca placere sa avem parte de masaj. Avantajul scaunului de masaj e ca ne putem bucura de masaj oricand, nu trebuie sa apelam la nimeni pentru a ne bucura de unul si mai mult de atat, intensitatea si durata sunt clar stabilite. Noile scaune sunt uimitoare in cea ce priveste aspectul si performanta lor. Am ramas extrem de uimita cand am vazut ca aceste noi scaune pot executa miscari de stretching impreuna cu metodele traditionale de masaj. Cine nu viseaza sa aiba un asemenea prieten? Da, prieten.

Unul din efectele terapeutice ale stretchingului este acela ca il ajuta pe om sa isi imbunatateasca postura, poate primi toate beneficiile asupra starii de sanatate asociate cu masajul si relaxarea. In functie de timpul pe care il ai , poti allege masaj pentru intregul corp, pentru partea inferioara. Un singur indiciu mai adaug: masaj japonez si acum te las sa te gandesti, merita sa ai unul ?

Tatal meu era omul care ma punea candva sa ii fac masaj si acum stau si ma intreb, oare nu ar fi cel mai potrivit cadou? In minta mea se invart cuvintele: scaun de masaj pret”. Vine Craciunul si e cred ca fiecare copil doreste sa ii ofere ceva parintelui lui prin care sa isi arate dragostea sau macar o parte din ea.

Oare nu cumva toti acei oameni tristi pe care ii intalnim, daca ar avea parte de o sedinta de masaj, nu ar privi lucrurile cu alti ochi? Oare nu avem nevoie cu totii de o mana de ajutor calduroasa?

Cuvintele magice pentru acest sfarsit de an ar putea fi: scaun de masaj pret. Indrazneste, viseaza si gandurile pozitive vor lucra in favorarea ta.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *