Bun la toate cu ajutorul uneltelor potrivite

Bun la toate cu ajutorul uneltelor potrivite

Nu toti barbatii se pricep la toate muncile din gospodarie. Unii barbati parca au asta in sange, repara tot, exista si o categorie care invata pe parcurs, dar sunt si altii care nu invata niciodata. Sincera sa fiu, mult timp, am crezut ca sotul meu se incadreaza in ultima categorie pentru ca nu schimba nici macar un bec. Era mult mai usor sa puna mana pe telefon si sa sune un prieten care sa il ajute la ce avea nevoie. Bine ca avea prieteni buni si ca erau dosponibili pentru el ca altfel trebuia sa incerce sa le faca singur pe toate, mult mai repede.

Marea schimbare a venit odata cu mutarea noastra la casa. In apartamentul in care locuiam cu chirie nu erau prea multe de facut, iar cand trebuia facut ceva nu prea voia sa se le faca mai mult de frica sa nu strice ceva. Casa cumparata a fost noua, dar ne-am dorit sa mai schimbam cate ceva prin ea asa ca in scurt timp s-a trezit cu o bormasina Bosch, in mana, lucrand cu ea cum nu a crezut ca o va face vreodata. Va imaginati ca a inceput treptat sa faca toate acestea, si da, a inceput cu schimbarea becurilor, iar apoi a continuat cu batutul cuielor in pereti pentru a-i decora cu tablouri sau ceasuri. Dintr-un exces de zel, vazandu-l cum se chinuie cu montarea unor prize, m-am gandit ca i-ar prinde bine o bormasina electrica asa ca am inceput sa ii caut una potrivita pentru nevoile din casa. V-am spus ca ne-am apucat sa facem cateva schimbari prin casa si am incredere in el ca se va descurca.

Auzisem de firma Bosch, stiam ca au produse bune asa ca am cautat dupa aceasta firma. Am ajuns in scurt timp in magazinul online tegnicbazar.ro unde am gasit o gama foarte larga de bormasini bosch. Pentru ca nu ma pricep la astfel de ustensile am intrat aproape pe fiecare, care vizual aratau mai bine, si dupa ce am citit o multime de caracteristici m-am hotarat pe care sa o iau. Unele bormasini erau mari si puternice, unele erau doar pentru gaurit, iar altele si pentru insurubat, cu acumulator sau cablu, profesionale sau semi profesionale cu preturi mai mici sau mai mari.

Nu vrem sa daramam peretii, dar poate ca, candva, vom avea nevoie sa dam si cateva gauri nu doar sa insurubam sau sa desurubam. Am ales una mai mica pe care sa o pot folosi si eu daca este cazul, cu acumulator sa nu fim dependenti de priza si cu diferite functii care sa ne ajute pentru ca suntem incepatori.

  • fara efect de memorie, dupa fiecare utilizare o putem reprograma cum ne dorim
  • cu sistem electronic de turatie
  • cu mandrina rapida de schimbare usoara a accesoriilor
  • cu dioda luminescenta

Aceasta face parte din categoria celor semi profesionale, dar sunt o multime de modele si pentru cei care lucreaza, cu bormasina, zilnic. Una peste alta, mi s-a parut o investitie foarte buna pentru efortul de care ne scuteste cand o folosim.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *