Bratara fitness de la YoShop.com

Bratara fitness de la YoShop.com

Nu m-am apucat inca de sport, dar simt ca ar trebui sa fac acest lucru cat mai repede. Parca prea ma dor toate oasele de la atata stat. Nici nu mai tin minte cand am parcurs, ultima data, o distanta mai mare decat cea pana la magazinul de pe colt si inapoi. M-am gandit ca mi-ar prinde bine o bratara fitness care sa imi atraga atentia ca ar trebui sa mai fac putina miscare. 

Am gasit cateva modele de bratari in magazinul online YoShop.com ditre care am ales una despre care sa va spun cateva cuvinte. TLWT1 Smart Wristband Heart Rate Blood Pressure Oxygen Monitor este o bratara cu mai mai multe functii foarte utile. Aceasta masoara ritmul cardiac (bataile inimii) in timp real, inregistreaza pasii facuti si te avertizeaza atunci cand stai prea mult. In plus, o puteti folosi si ca ceas, ceas desteptator, are alerta de notificare a apelurilor, aparat de fotografiata si chiar sistem de gasire a telefonului.

Suna interesant? Eu zic ca v-ar incanta si pe voi o astfel de bratara. Am pus-o in wishlist si in curand voi face o noua comanda la YoShop, iar ea se va numara printre produsele pe care o sa le comand. Nu costa nici mult… doar 25$.

V-am pupat!

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *